Muayenede cam filmleri mahfoldu :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence sizin için en iyisi film çektirmemek 2 numara çektirerek sizin elinize bişey geçmez polislere koz vermiş olursun sonuç olarak kanunen yasak ve bizde uymak zorundayız ceza yazmayan polisler ise iyi niyetini kullanıyor hepsi kullanacak diye bişey yok ;)

Öncelikle geçmis olsun ancak,Muayneye girerken neden film yaptırdınız onu anlamadım. yasak olduğunu ve forumdan bile kaç kişinin ceza yediğini bile bile film yaptırmıssınız..Bari muayneden sonra yapsaydınız ters bi polise raslayana kadar giderdi :D

Saolsın. ama bilmiyordum ki. yani yasak oldugunu biliyordum ama muayeneden hafif kusurlu geciyor diyede biliyordum. megerse ruhsat degişime tabi olursa bu kusur buyuyor ve sorun oluyormuş. yoksa rutin muayenelerde hafif kusur gec.

şimdilik erteledim. biraz bekleyecegim. soylentiler artar ceza yiyenler artarsa yapmayacagım. ama sokaklar gırla filmli aracla dolu ve cokses cıkmazsa bende yaptıracagım.

Xenon'du Film'di derken ortalık karışacak hadi bakalım.

Hafif kusurlu demek kusursuz demek değildir. Sanırım hafif kusurlu denince kusurların giderilmesini gereksiz diye yorumluyoruz ama bence kusur kusurdur, bu durum fazla önemsenmezse ilgililer ona da bir çare bulurlar. Demedi demeyin.

Benim anlamadığım film yasak, spor son susturucu yasak, xenon yasak...bunları satmak niye yasak değil? Yasaksa gitsinler dükkanları mühürlesinler, her yerde boy boy amerikan cam filmi uygulanır bilmemne yazıyor.

geçmiş olsun eğer yaptırmak istiyorsanız gidin en açık tonundan çektirin hevesinizi alana kadar kullanın yoksa polis bağlamak ceza yazmak istedimi herşeyden yazar mesela durdurdu beni emniyet kemerin takılı değil dedi verdi elime 62tl yi istersem bağlarım dedi evet biliyorum dedim al bağla dedim bende bıraktı gittik kaç kişinin küllüğünde kum var ceset torbası var bilmemneyi var ben takacaklarımı takıyorum aracıma yoksa polise bakarsak göz üstünde kaşın var der yazar cezayı direkman

geçmiş olsun eğer yaptırmak istiyorsanız gidin en açık tonundan çektirin hevesinizi alana kadar kullanın yoksa polis bağlamak ceza yazmak istedimi herşeyden yazar mesela durdurdu beni emniyet kemerin takılı değil dedi verdi elime 62tl yi istersem bağlarım dedi evet biliyorum dedim al bağla dedim bende bıraktı gittik kaç kişinin küllüğünde kum var ceset torbası var bilmemneyi var ben takacaklarımı takıyorum aracıma yoksa polise bakarsak göz üstünde kaşın var der yazar cezayı direkman

sana keşanda kim ceza yazacak. sen kendi cezanı o jantlarla keşan yollarında kendine kesiyorsun zaten :D bende anlamıyorum o yuzden kafama eseni yapıyorum. neymiş efendim cam filmi varmış. ben ne zaman çevirme gorsem camımı açar , iç ışığımı yakarım. polis beni goruyormu? evet goruyor. o zaman sorun nedir? neymiş efendim app plaka varmış. ruhsat ile plakam arasında bir farklılık varmı? yok. nedir sorun. bu plakalar izmit/kocaelinde zaten standart.

bir yasak varsa tüm vatandaşlar için geçerli olmalı,astrada yasak ama 120.000 euroya X6 alınca siyah cam yasak değil böyle kanun olur mu ya?yasak ya herkese yasaktır,renkli camlı arabayı sokmazsın gümrükten,film sokulmasına izin vermezsin.amaç belli,sade vatandaşın cebinden benzinden-mtvden-ötvden arda kalan 3-5 kuruşuda almak.

Devletin açıkları nereden kapanacak kimi film çektirecek kimi xenon satacak kimide app plaka yapıp aracına takacak poliste ceza kesecek bu tür iş yapan dükkanları mühürlemezler çünkü işlerine geliyor bu tür araçlara ceza yazmak banada app den yazıyordu kıbrıstan giriş yaptım ordan dedim 128 ytl inatlaşmadım söktü plakaları siz kıbrısta böyle mi geziyorsunuz dedi dedim bu ne kıbrısta filmsiz app siz türkiye plaka yok zaten diyor kayseridekileri hep tanıyoruz senide tanımış olduk diye gülüyor...

Geri