nasıl başediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ssahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ssahin

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
kırmızı ışıklarda bekleyen çocuklar vardır:ışıkta durduğunuz anda zıplar gelir ellerindeki artık çöp olmuş süngerle camı siler para isterler.sen ne dersen de anlamazlar.tamam insan olarak üzülüyorum ama hangi birine para vereceksin.artı cam hiç bir zamanda adam gibi silemezler.araba zaten beyaz her tarafı batar.bu gibi durumlar için geliştirdiğiniz bir yöntem varmı?

arabada oyuncak su tabancası bulundursam gelenin üstüne sıksam diyorum

öndeki araçla mesafe bırak sora çocuk gelince ileri git.çocukta arkadaki araca yönelsin .%70 tutuo benim yöntemim bu :)

kardeş ben daha onlar yaklaşmaya başlayınca arbaya dokunmazsan para weririm diyorum bozuk ne varsa 300-500 veriyorum valla onlarda o süngerlerle arabaya dokunmuyo

300-500 ver ver nereye kadar her akşam en az beş ışıkta duruyorum dördünde 500 versem arabanın yaktığına eşit nerdeyse:eek:

zabita bisey yapmiyoki anca uyuyo ne guzell

FAB' Alıntı:
öndeki araçla mesafe bırak sora çocuk gelince ileri git.çocukta arkadaki araca yönelsin .%70 tutuo benim yöntemim bu :)

benimki de bu arkada kalan kimse gelmedi bugüne kdr :D bende %100 anlıyacağın bana da dayım bole yap demişti :D

Geri