Navigasyon tavsiyesi..

almanyadan 80 € a tomtom one aldım. içinde tr haritası yoktu. internetten bulup yükledim. şu an kusursuz bi şekilde kullanıyorum.

"sınırsız harita" "ömür boyu harita" gibi pazarlama hilelerine kanmayın arkadaşlar. GPS artık ücretsiz edinilebilen bir teknoloji, istediğiniz haritayı da kolaylıkla bulup yükleyebiliyorsunuz. Piranhalar galiba Route 66 kullanıyordu. Eğer Piranha alsaydım herhalde ilk işim silip i-Go yüklemek olurdu.

"sınırsız harita" "ömür boyu harita" gibi pazarlama hilelerine kanmayın arkadaşlar. GPS artık ücretsiz edinilebilen bir teknoloji, istediğiniz haritayı da kolaylıkla bulup yükleyebiliyorsunuz. Piranhalar galiba Route 66 kullanıyordu. Eğer Piranha alsaydım herhalde ilk işim silip i-Go yüklemek olurdu.

piranha igo yazılım kullanıyor bende geçen aylarda çok araştırdım

bir arkadaşım istanbulda bu navi işleri yapan bir şirketteçalışıyr bana uygun fiyatlı igo yazılımlı piranha fuga nermişti her şey var alette 270 tl civarı olması lazım vatan bilgisayarada bakabilirsin

ayrıca vendeka m500 diye br model var oda çok iyi bir makine şimdiye kadar o üründe hiç bir şikayet duymadım araştırmalrım sonucunda hatta üründe özellikler arasında lastik basınç ölçme olayı da vardı

navitech lerede bakmanı tavsiye ederim ben kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım ve çekim gücü süperrr ayrıca igo yazılım ve ömür boyu güncelleme olayı varr ayrıca garanti olarak en iyisi navitech bence

navitechi ben de öneririm...hem de uygun fiyatlı...

bende amerikadan aldığımız tomtom cihaza türkiye haritasını ücret ödemeden yükledim.. yapılabiliyor yani..

tomtom var bende bir cok özeligi var gecen sene aldim bütün avrupa ve türkiye var izinde türkiye de de kullandim sorunsuz calisiyo media markttan almistim fiyati nekadar bilmiyorum tr de ama tavsiye ederim avrupada en cok tutulan markahttp://www.mediamarkt.at/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelLocalCatalogEntry?storeId=10760&catEntryId=88535&categoryId=27336&display=local

bende yazılım olarak igo yu öneririm kesinlikle.. tomtom dan daha kullanışlı ve güncellemeler daha iyi..

piranha patriot aldım. özellikleri çok iyi bence...
2gb dahili hafıza, bluetooth ve buna bağlı olarak telefon ile konuşmaları bağlantı sayesınde cihaz üzerinden yapabilme imkanı, rotadan çıkıcan yeni yola göre hemen tekrar güzargah belirleme, 4 farklı yol seçeneği ( kolay, hızlı, ekonomik, diğerini hatırlamıyorum :) ) 3 boyutlu görüntü, türkçe sesli yön tarifi, hız sınırı aşılınca bol bol ikaz : ) mp3 + 12 tane yanlış hatırlamıyorsam sayısını oyun
daha ne olsun... tavsiye ederim bu modeli fiyatı da uygun!

Geri