Ya o kadar da kötü değil arkadaşlar. Bundan 3 ay önce abime 2004 model Corsa CDTİ Easytronic araç aldık.Aldığımızda garantisinin dolmasına çok kısa bir süre vardı.Aldığımız arkadaş bu araçların kronik probleminin direksiyon kutusunda olduğunu söyledi.Bir kaç gün kullanımdan sonra, direksiyon kutusundan gerçekten de ses geldiğini, düz yolda bile lap-lup ses çıkardığını gördük.Garantinin dolmasına 5 gün kala,Bursa da yetkili opel servisi Neskar başvurduk.Çok iyi karşıladılar, aracı test ettiler, problem olduğunu onayladılar.Parçanın garanti kapsamında değişeceğini fakat stoklarına olmadığını söylediler.Gerekli siparişin verileceğini söylediler.Parçanın gelmesi 2 haftayı buldu.Bu süre içerisinde ARACIN GARANTİ SÜRESİ DOLMUŞ OLMASINA RAĞMEN, başvuruyu garanti süresinde yapmış olduğumuzdan sorun yaşanmadı.Parça geldiğinde aradılar.aracı götürüp bıraktık, 1 gün serviste kaldıktan sonra sorunsuz bir şekilde teslim aldık. Ben bu ilgiyi gördükten sonra, gidip kendime 2006 model corsa araç aldım.Son derece memnunum.Servis de kendisine yakışacak şekilde görevini yaptı.Ben Opel i herkese tavsiye ederim.