nedir bu OPEL düşmanlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya o kadar da kötü değil arkadaşlar. Bundan 3 ay önce abime 2004 model Corsa CDTİ Easytronic araç aldık.Aldığımızda garantisinin dolmasına çok kısa bir süre vardı.Aldığımız arkadaş bu araçların kronik probleminin direksiyon kutusunda olduğunu söyledi.Bir kaç gün kullanımdan sonra, direksiyon kutusundan gerçekten de ses geldiğini, düz yolda bile lap-lup ses çıkardığını gördük.Garantinin dolmasına 5 gün kala,Bursa da yetkili opel servisi Neskar başvurduk.Çok iyi karşıladılar, aracı test ettiler, problem olduğunu onayladılar.Parçanın garanti kapsamında değişeceğini fakat stoklarına olmadığını söylediler.Gerekli siparişin verileceğini söylediler.Parçanın gelmesi 2 haftayı buldu.Bu süre içerisinde ARACIN GARANTİ SÜRESİ DOLMUŞ OLMASINA RAĞMEN, başvuruyu garanti süresinde yapmış olduğumuzdan sorun yaşanmadı.Parça geldiğinde aradılar.aracı götürüp bıraktık, 1 gün serviste kaldıktan sonra sorunsuz bir şekilde teslim aldık. Ben bu ilgiyi gördükten sonra, gidip kendime 2006 model corsa araç aldım.Son derece memnunum.Servis de kendisine yakışacak şekilde görevini yaptı.Ben Opel i herkese tavsiye ederim.

asTRa 'nın da dediği gibi,bu kadar çok satılan bir araba hakkında o kadar çok yorum yapılması gayet normal.Heryer opel kaynıyor,e tabiiki yüzde olarak düşününce de opel hakkında çok fazla konu oluyor,görüş oluyor

umurumda bile diil ne dedikleri. o araca ben biniyorum ben kullanıyorum ve de şikayetim olmadıktan sonra kimsenin yorumu umurumda diil. bende çok saçma buluyorum bu karalama olaylarını. milletimizde bariz bi çekememezlik hastalığı var ve ayrıca ukalalık hastalığı bilmediğimiz şeyler hakkında bile usta gibi yorum yapmayı severiz biz.

benimde hiç umrumda değil kimsenin ne dediği. benim arabam bana hiç sorun çıkarmadı Allah a şükür, düzenli bakımlarını düzgün bi ustada yaptırdıktan sonra bi sorun çıkacağına inanmıyorum ama şunu da kabul etmek lazım bazı arkadaşların kronik sorunu oluyo orayı yaptırıyo başka yer çıkıyo orayı yaptırıyo bu seferde başka yerden sorun çıkıyo, benim bi arkadaşım bu durumda ve arabasını sattı satacak yeni sahibine çok acıyorum :) ben bu durumu kalitesiz ustalar ve opellerde çok yaygın olan kalitesiz yan sanayi parçalara bağlıyorum. bazı arkadaşlar orjinal çok pahalı oluyo diyo ama ben yan sanayi yerine temiz orjinal çıkma parçayı tercih ederim.

Problemler maalesef servislerden çıkmaktadır.Eğer bütün servisler iyi olsaydı hiç bir problem duymazdık opelden.Bence süper bir araba çünkü..İyi ki opelim var

gülmem geldi...

arkadaşlar yeni opeller hakkında pek bilgim yok ama 21 araba değiştirdim 7 opel kullandıktan ve birtane sini parçaladıktan sonra diyebileceğim tek şey
opel den vaz geçmem!:good: opel in tek suçu markası olsa gerek...
istanbul arabaları hakkında da aynı görüş! istanbul dışında hangi ustaya sorarsan sor istanbul nemli arabaları çabuk çürüyor :mad:
eski reno ve tofaş lar için geçerli derim:o

arkadaşlar sadece opeldemi şikayet var zannediyorsunuz 2 sene doğuş grubunda çalıştık onlarda şikayet yokmu var siz bakın forda renoya opeldendaha problemli birde şu bvardi onların yetkili servisleri bizden daha kötü.opel yetkili servisleri kadar öüştri memnuniyeti ön planda tutan varmı sizce genel müşteri şikayeti fiyat konusu başka şikayet yok bana söyleye bilirmisiniz piyasada şikayetsiz bir araça varmı lütfen böyle anti opelçi,lere çok kulak asmayın bizim özel servislerimiz bile onların yetkililernden daha donanımlı bilginiz olsun

To_death_corsa' Alıntı:
Ne demek kardeşim opel gibi bir markanın yetkili servisinin kötü olmak gibi yada yeterli olamamak gibi bir lüksü olmamalı...Olanıda varsa opel bunu görmeli ve gerekeni yapabilmeli..Ben arabamla ilgili çok sorun yaşadım servislerlede çok sorun yaşadım bunlar ayrı konular..Hiç bir zaman biyerde anlatmadım yada işte şikayet sitelerine girmedim arabamı seviyorum ama mükemmel değil bunuda biliyorum..Zaten hangi marka %100 müşteri memnuniyeti sağlıyabilirki...Ben hizmet sektöründe ve müşteri ilişkileri ile ilgili çalıştığım için iyi bilirim bizim halkımızı memnun edecek ne bir marka ne bir güç nede bir kuruluş var...Boşverin bence...:sorry:
aynen katılıyorum bravo:alkis:

hayır bizdeki astra da biraz sert kullanılan bi araba üstelik iki kere kaza geçirdi buna rağmen herhangi bi sorun çıkarmadı şimdiye kadar geçirdiğimiz kazaların birinde de dedim ya kendi kendime opel kalitesi budur diye şuna inandım ki arabayı birinci yapış piyasaya çıkarış sebepleri kaza anında içindeki olabildiğince üst bi seviyede korumak ayrıca araç ankara daki opis servisine götürüyoruz servislede alakalı bi problem olmadı olduğunca iyi bir ilgiyle karşılaştık hayır dedim bu kadar çok şikayeti görünce acaba biz şanşlı kişilerden birimiyiz diye ama gördümki herkese aynı ilgide alakada bulunuluyormuş

5 YIL İÇERİSİNDE,2001,2003,2004 OPEL ASTRA KULLANDIM en son kulanladığım araba 166.000 km idi ve o arabayla bu yaz Fethiyeye tatile gittim geldim 2000 km yol yatım tık demedi ve şuanda 2007 opel ASTRA DİZEL kullanıyorum ,BİR KEZ OLSUN UYARI IŞIĞIM YANMADI 1000 LERCE KM VE UZUN YOL YAPTIM HİÇ YOLDA BIRAKMADI AMA HER 15.000 KM BAKIMINI YAPTIRDIM İYİ BAKTIM.

SÖZÜN ÖZÜ:
ONLARI YAZANLAR ARABA KULLANMAYI BİLMEYİPTE ŞÖFÖRÜM DİYE GEZENLER ARABAYA ÇAMUR ATIYOR....

Geri