nedir bu OPEL düşmanlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opel renault ve fiat araçlarım oldu zamanında...Hangisinden mennun kaldın derseniz opel derim..Ama hangisinin yetkili servisi derseniz fiat derim..Neredeyse mükemmel çalışıyorlar...

bu başlığı gördükten sonra ilgili siteye girdim baktım %90 servis şikayeti diğerleride garanti ama o da servislerle alakalı. benim astranında vitesinde sorun vardı 14,000 km de servise gönderdim. 5 günde yaptılar, debriyajı indirdiler baskı balata sağlam çıktı. patlak bir yer varmış parça gelince yaptılar hepsini garanti kapsamına alıp bakım haricinde ücret almadılar. Bu şekilde yapılan bir sürü şikayet var yok parça bekleme süresi uzunmuş, servis arızayı giderememiş... gibi. boş şikayetler çoğu ama opel hepsini cevaplamış.

vallahı emın abı o konularda haklısın ama bır vark var opelın ölüsü arabadır... vazla soze gerek yok..yenı corsa bıle sınıfında en guvenlı arac secılmıs 5 yıldız ne dıyelım kı baska...

arkadaşım helal olsun diyorum sana ben opelin eğitim merkezinde çalışırken.yurt dışından gelen bir saha mühendisi şunu demişti ozaman kızmıştım ama doğruymuç. sizler atabiner gibi araba kullnıyorsunuz diye.adam gercekten haklıymış.opeli kötülemenin bir anlamı yok.250 devirmiş astra var.ne silindir kapağı ne motor ikazı.kullanan kişi teknisyen.araçta yağ yakma bile yok.insiyatif sizin ama acımasızca yorum yapmayalım arkadaşlar lütfen

Bu sitedede mevcut olan birşey, ülkede gerek satış basarısı gerek bizim insanımızın özelliği olan birinin lafına inanıp araştırmadan olaya atlaması yüzünden vw ve pejo ve renault gibi rağbet gören gözümde 5 para etmeyen arabalara bineceğime opele binerim .

By problem pejo ve vw ne laf gelmiyorda opel şikayet ediliyorsada ben o şikayet sitelerine yazanların ve onları okuyup opelden soğuyanların aklına şaşayım.

ehliyeti yeni alan araba görmemiş insanların şikayetleri bunlar arabaya benzin almazlar araba çalışmıyor derler silecek suyu biter doldurmaz silecek çalışmıyor derler ben inanmıyorum böyle şeylere

Şu bir gerçektir; ne kadar çok donanım, elektronik, düğme, aksam vs o kadar çok problem demektir. Opel' i diğer markalarla kıyasladığınızda bir çoğundan donanım ve elektronik olarak çok fazlası olduğunu görürsünüz... Japon' larda donanım olmayınca arıza da olmuyor tabii ki... İç mekanı karşılaştırdığınızda Japonlar bisiklet gibi kalıyor Opel' in yanında...
Sağlamlık, donanım ve işçilik kalitesinde Opel tartışmasız üstün bana göre ancak Japon' ların motorları sadece Opel değil üst sınıf dahil olmak üzere nerdeyse tüm Almanlardan daha sorunsuz bence...

Bu arada hiç japon arabam olmadı. Bundan sonra da almayı düşünmüyorum çünkü ben donanımdan ve iç mekanı gösterişli araçlardan hoşlanıyorum. Duyduğum ve izlemlediğim kadarıyla yukarıdaki yorumu yaptım sadece...

Son düzenleme:
bu başlığı görüpte yorum yapan arkadaşlara çok teşekküer ediyorum bi opel sever olarak diğer insanların opel hakkında kötü konuştukları zaman duyduğum üzüntüyü başka bi başlık altında belirttim sonuçta insan yapısı tabi ki arıza verecektir bi sebepten dolayı Theone abiminde dediği gibi donanım olarak diğer araçlardan üstün araçlar opeller ama bu müşterilerin sıkıntıları konusunda servislerin vurdumduymazlıkları üzüyo beni gerçekten (tabi ki servisten şikayet eden arkadaşların dedikleri doğruysa yani boş yere servisleride şuçlamak istemiyorum)

arkadaşlar forumunuza yeni katıldım ama opeller konusunda söylediklerinizi okuyunca hemen üye oldum bu şikayetleri bende duydum ve çok kınadım opelleri resmen yerin dibine sokmuşlar ama bu arızaları hiç görmedim 2001den beri astra elegance kullanıoz yazılanları duyunca şaşırdım bence apollon76'nında dedi gibi bunu dienler kendi hatalarını arabaya yüklüyolar(araba kullanmaktan haberleri yok)

kardes herkes baslıga göre yorum yapmıs memnunn olmadıklarını söylemişler...bende söyledim bence kimse düsmanlık yapmamıs ama bu sitede opeli kötülüyecek insanların oldugunu zannetmiyorum katılıyormusun bana ?

Geri