nedir bu OPEL düşmanlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tam anlamadım valla dediklerini biraz açsana

arkadaşlar opelin amortisör sistami nasıldır? yeni modellerde helezonlu mu... aracın yoldan kaynaklanan sarsıntıları çok fazla hissettiği yani amortisörlerin yeterli olmadığı söyleniyor, doğru mudur? bir de hangi astra; NJOY için yorumunuz ne olur? cevabınız için teşekkürler.

Sonuç olarak...

Biz memnunuz Opelden !

E o zaman sorun var mı

Yok.

altas' Alıntı:
arkadaşlar opelin amortisör sistami nasıldır? yeni modellerde helezonlu mu... aracın yoldan kaynaklanan sarsıntıları çok fazla hissettiği yani amortisörlerin yeterli olmadığı söyleniyor, doğru mudur? bir de hangi astra; NJOY için yorumunuz ne olur? cevabınız için teşekkürler.
ben astra g enjoy kullanıyorum amortisörlerinden herhangi bir sorunum yok ama biraz sert olduğu doğru fakat bu da virajlarda güven olarak sürücüye geri dönüyo yani şunu söyleyeyim amortisörlerinin sert olması çok iyi yol tutuş sağlıyor

arkadaşlar opel bir alman ve almanlar oto işinde en iyisi
ben arabama bi adam aldım yoldan almanyada yaşayan türk şöförü kaza yapmıtı tırla arabaya binice bilmedigim özelliklerini bile saydı ve dediki opelden şaşma adam 22 sene aynı opeli kullanmış yaw

ve kazada begenmedikleri corsa bile önden çarpmada kafasını yere ve saga sola ayırıp darbeyi azaltıyor kapılar çift celik bariyel tamamen sahibini kolluyor ama sor bu kötülüyenlere saglam degil derler bence çok iyi bi araç ama servis sorunlu....

gerçekten sağlam araba corsa hakkını yememek lazım diğer opellerde sağlam araba.com da bir sürü corsa gördüm kazalı hiçbiri kabin içine darbe almamış gerçekten başarılı bi araç özellikle de yenisi uçmuş

Opelin Tek sorunu servisler değil kronik sorunları ve OpelTr nin yaptıgı stratejik hatalar, ben nezaman gittiysem servisten kesin garantiden istediğim parçayı değiştim ÇÜNKÜ sahibi amcam :D ve eletronik parça gerekmediği sürece ugramıyorum servise müdüründen bekçisine kadar tanıdıgım bi şirket olmasına ragmen memnun değilim, buji kablolarını bobine yanlış takmayı beceren ve ben bakmasam motorda ciddi bi arıza olduguna inandırmaya çalışan bi servis. Ustaların yeterince egitim aldıgına inanmıyorum..
İkincisi Opel niçin TR'de sewilmeyen firma STOKTA KALAN ARAÇLARI 2001 yılında yok pahsına ikinci el fiyatına satarak kullanıısına ve satıcısına zarar verdi.

Astra H larda kronik arıza listesini TANSU'dan bi temin edin??
Derisi 6 ayda eskiyen sıfır araççç
Sunroofu paslanan araç
Easytroniklerde vites kutusu sık arızalanan araçç
Stopları ve farları su alan araçç
daha neler neler hepimiz bunları biliyoz

Yurt dışında B kasa vectralarda Aktarma ve Ateşlemeyi orjinaliyle binen neredeyse yok çünkü tamamen kronık arıza..Şanzumalar f28 ile değişmiş bobin ve buji kabloları Elektronikle yenılenmiş. Ben 3 kez şanzuman patlattım dağılma falan değil resmen kovcanı yarıp yollara saçıldı:D

Bunların yanında 7yıldır kullanıyorum değiştirmeyi düşünebildigim şimdilik araç yok. Bmw parası harcadım ama hala OPEL
Değişiklik yapıp kullanıyorum.

Sonuç Opel'e şahin parası verip BMW konforu Mercedes sağlamlıgı ve VW kalitesi beklenmesin
sıralam dogru Opel bencede Almanlar için şimdilik son sırada

Experience' Alıntı:
asTRa 'nın da dediği gibi,bu kadar çok satılan bir araba hakkında o kadar çok yorum yapılması gayet normal.Heryer opel kaynıyor,e tabiiki yüzde olarak düşününce de opel hakkında çok fazla konu oluyor,görüş oluyor

bencede cok satılan bir marka otomatikmen cok gündemde ben ve ailem yılladır opele biniyor zaten har malda bir kusur vardır ama wallahi biz memnunuz ufak tefek sorunlar olsa bile neticede sorunun caresini buluyorruz

Ben şahsen son noktayı ( . ) koyuyorum kendi adıma.Ben 1996 yılından bu yana OPEL kullanıyorum.Hepsinde de belli başlı arızalarım oldu.Hepsini garanti kapsamında çözdüm.
En son kullandığım Corsa B Otomatik aracım ile de 6.128 Km kesintisiz yol yaptım.Hiç bir sorun yaşamadan

Artık bu saat ten sonra kimin ne dediği hiç umurumda değil

arkadaslar sorun araçlarda deil zaten satıs sonrası hizmette sorun

Geri