Nihayet yolda kaldım...

valla son aldığım yakıta ait fişim ve de kredi kartı silipim duruyor... gerekirse opeti de sıkıştırırz artık... ama bir de opet sucsuz cıkarsa o zaman opele neler ediyorum bak sen o zaman gör... zannetmem ki benle uğraşsınlar... tanır orası beni ;)

eywallah... cümlemizin! servis ile görüştüm sabah 11 den beri cümbür cemaat tüm servis sakinleri benim araca bi kulp takmaya uğraşıyorlar mış ama görünen bir arıza yok muş yakıt olayını sordular opet dedim durdular... biz gerekli incelemeyi yaparız dediler bu arada tam anlamadım ama debimetri basınç falan bişeyler soyledi onun sensoru bir uyarı veriyormuş galiba o kadar artık dedim eti sizin kemiği benim bakalım ne yapcaklar...

valla son aldığım yakıta ait fişim ve de kredi kartı silipim duruyor... gerekirse opeti de sıkıştırırz artık... ama bir de opet sucsuz cıkarsa o zaman opele neler ediyorum bak sen o zaman gör... zannetmem ki benle uğraşsınlar... tanır orası beni ;)

Mazot yerine benzin koymamışlardır iyişallah. Bu gibi olayları çok duyuyoruz. Umarım en kısa zamanda arıza tespit edilip , mümkünse ücretsiz mümkün değilse en ucuz yollu hallolur. Geçmiş olsun.

Selamlar

geçmiş olsun...bayram günü bu sorunları yaşamak insanı iice soğutuyor aracından..Allah daha büyük sıkıntılardan korusun..inşallah en kısa sürede halllolur..

son gelen haber... aracın yakıt deposunda mazot ile karışık su bulundugu ve bunun tahliyesi için işlem yapılacağı, son olarak da depodan cıkan yakıttan örnek alınabileceği ve uygun bir nokta da analiz için imkanımızın bulunduğunu bildirdiler... bundan sonra önümüz açık... olay garanti dışı degerlendiriliyor ve 300-350 ytl masraf cıkartacağı söyleniyor... ben şimdi opet hakkında nasıl işlem yapabilirim! bunu tartışacağız...

fiş ve slipin var.ople araçtan yakıt bu tarihta boşaltıldı diye bir yazı ile bence opete git gerçi en fazla sana yapacakları ücretsiz mazot verirler başka bir şey zannetö,miyorum

son gelen haber... aracın yakıt deposunda mazot ile karışık su bulundugu ve bunun tahliyesi için işlem yapılacağı, son olarak da depodan cıkan yakıttan örnek alınabileceği ve uygun bir nokta da analiz için imkanımızın bulunduğunu bildirdiler... bundan sonra önümüz açık... olay garanti dışı degerlendiriliyor ve 300-350 ytl masraf cıkartacağı söyleniyor... ben şimdi opet hakkında nasıl işlem yapabilirim! bunu tartışacağız...
Yakıt fişin varsa Opet merkez ile iletişime geçip o istasyonu şikayet edebilir.Tamirat masraflarınıda Opetten tahsil edebilirsin.

Yakıt fişin varsa Opet merkez ile iletişime geçip o istasyonu şikayet edebilir.Tamirat masraflarınıda Opetten tahsil edebilirsin.
aynı şeyi düşündüm ve de aradım müşteri hizmetlerini... acilen kalite kontrol için ekip göndereceklerini söylediler...opel de depodan cıkanı son damlasına kadar analiz için tutacaklarına dair garanti verdiler... benim aldıgım duyumlara göre opet bu hususta cok hassas mış ve gereği için son ana kadar müşteri memnuniyeti lehinde çalışıyormuş... yakıt+onarım masrafları tamamını inşallah talep edecek ve de alacağım... yoksa tüm yerel gazetelere ve düşman akaryakıt firmaları olmak üzere bütün medya kanallarına ulaşacağım... bana kolay iki e-mail yeter...

Geri