Nihayet yolda kaldım...

aklımıda gelmedı değil mazotta su olacagı ama euro ve opet olunca bahsetmedım. neyse bununla gecmıs olsun. son ana kadar diren ve hakkını ara. öyle işmi olur sen hep euro al. ya hala hayret edıyorum su olması ımkansız gıbı ya

ben de inanmak istemiyorum... hatta sahiplerini tanıyorum pek öyle tenezzül edecek insanlar da degiller ama para ile imanın kimde olduğu belli olmaz derler ya... ben nasıl kanıtlarım şimdi bu yakıtın hatalı olduğunu onu düşünüyorum... opet kart işlem cıktısı - pompa satış fişi - kredi kartı slipi var ama bunlar bu işe yeter mi bilemem... opelin de servis acıklaması da bana pek tatmin edici gelmedi ya... bir basınç debimetresi hata belirtiyor muş ama bundan kaynaklanmaz dediler bu arada akü de boşalmış diyorlar ama benim aküm de öyle bir sorun yoktu ki... her gün 50 km yolu sehir dışı yapıyorum... 58000 de arac ve kontak asla ama asla arac calışmazken acılmaz teyp calıştırılmaz hatta harita lambalarını bile devre dışı bırakırım ben... bitmesi pek mantıklı gelmedi bana sarj ediliyor dediler artık zayıfladı da mı bunu yapıyorlar anlamadım pek...sabırla bekliyoruz!

geçmiş olsun arkadaş.
fordum net üyesi iken arkadaşın birinin aracına benzin koyanda opetti.Bu olayın tüm maliyetini opet karşılamıştı.
ama senin olay farklı tabi ama opet demezmi depoyu ben boşaltacaktım senin boşaltığın veya servisin boşaltığı diesel yakıt benim değil diye oda çamur yapmasın fişim var demişsin ama .

vallahi o dediğinin de numarası vardır aklına cinlik getirdin mi... ben alır PO dan içine de koyarım bi şişe suyu sonra boşaltırım depoya... PO da gelip boşaltsın sonra ne farkeder... ha servis ha pet ha ben... servis yakıtta su var dedikten sonra iş bitmiyor ki... bana sen karıştırdın da diyebilir opet... tamamıyla karşılıklı iyi niyete bakar tek yol var o da benim yakıt aldığım istasyonun faka basmasıdır bu kanıtlanacaksa ancak o nokta da kesin olarak kanıtlanır....

o istasyonun tankerınden örnek yakıt felan alır bulurlar. ama burası kucuk sehır oldugu ıcın biz bu yollara baş vurmayız. zaten tum petrolcuları tanırım abı hıc ugrasma bunun masrafını cekeceksın derım ve cekerler yanı işi buyutmeden. veya yarısını karsılattırırız. olayıda buyutmeden kapatırız çok oldu böyle.. akuye gelınce. marşa basa basa bitmiştir

Yakıtı inceliyorlar ne kadar içinde suda olsa her firmanın yakıtında bazı oranlar değerler var.Senin aracından çıkan yakıtı inceleyip aynı şekilde hem merkezdeki yakıt ile hemde senin aldığın istasyondaki ile karşılaştırıyorlar.İçinde su karışmış dahi olsa kendi yakıtları olup olmadığını belirleyebiliyorlar.Zararını öderler büyük ihtimalle.

arkadaşım geçmş olsun aynı olay benım başıma geldi(ford transit) aracı servıse cektırdım servis mazotun sulu ve pis oldgunu soyledı bunun üzerine petrol ofisi müşteri hizmetlerini aradım.we dedilerkı aracınızı tamire başlamayın test alıcaz ertesi gün geldiler test için 1 şişe aldılar 1 şişede servise birde benzinciden aldılar aracınızı yaptırın dediler testen sonra bizde sorun var ise karşılayacagız dediler koskoca petrol ofisi kendını suçlarmı dedilerkı siz daha once normal dızel kullanıyormusunuz dipte kalan normalle euro karışmış oldugundan suçlu kullanıcı dediler normalden euroya geçtım üstune 10 depo aldım kısacası 950 ytl bayıldık.umarım senın basına da aynı şey gelmez

sonradan ögrenmiştim servıs rapor hazırlarsa oluyor dıye ama aracı bayaga yatırırlar.

aracim 21 araliktan bu yana serviste bugun saat 9:15 itibariyle teslim edeceklermis... son soylenen ise aracimin yakit deposunda benzin oldugu... ben de opet e gittim sagolsunlar pompa kayitlarini actilar ve bana almis oldugum yakitlarin dokumunu verdiler ama bu kayitlarda eurodisel konmus oldugu miktarlarina kadar yaziyor... bakalim bu noktadan sonra ne yapacagiz... numuneyi opet e inceletecegim...ayni anda istasyonu da inceletmek icin opet musteri hizmetlerine basvurdum... olumden ote koy yok derler ya ya batcaz ya batiracaz...

aynı sizin araç gibi çalıştığım şirkettede böyle bir araç var çokça kullanıyorum, sizin söylediğiniz arızaya benzer bir sorunla bende karşılaşmıştım 120 km.nin üstüne çıkamıyordu motor titremeye başlıyordu ve tam hatırlamıyorum ama motorda duruyordu bazan sanırım hemen servise gittim, turbo basınç valfımı ne dediler 10 dakkada garantiden değiştiler sorun kalmamıştı ama sizin sorun yakıttanmış yinede aklınızda bulunsun diye yazdım.

Geri