njoy a, çıkma cosmo farı...

HAKANCEVİK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2006 model arkadan kazalı cosmonun çıkma mercekli farlarını bulduk...Çok temiz çiziksiz...

Sorum şu; 2008 model njoy a bu farkarı takabilirmiyiz..Tırnakları olur mu? Hani tampon 2006 ile 2008 farklı ya...

İkincisi de bu farların arka kısmı nasıl , tamponu söksek biz takabilir miyiz?

Üçüncü sorum...Farlar için xenon almak gerek..x markanın xenonunu alsak yuvası filan uyarmı.Yani piyasada satılan xenon kitler cosmo mercekli fara uygulanabilir mi?

yardımlarınız için teşekkürler...

eğer xenon için gerekli ekipmanları aldıysanız taiiki gerek yok başka birşeye bildiğim kadarıyla. bende bu sıralar düşünüyorum ve araştırıyorum ne kadara aldınız aceba?

2006 model arkadan kazalı cosmonun çıkma mercekli farlarını bulduk...Çok temiz çiziksiz...

Sorum şu; 2008 model njoy a bu farkarı takabilirmiyiz..Tırnakları olur mu? Hani tampon 2006 ile 2008 farklı ya...

İkincisi de bu farların arka kısmı nasıl , tamponu söksek biz takabilir miyiz?

Üçüncü sorum...Farlar için xenon almak gerek..x markanın xenonunu alsak yuvası filan uyarmı.Yani piyasada satılan xenon kitler cosmo mercekli fara uygulanabilir mi?

yardımlarınız için teşekkürler...
kazalı arabanın farlarınlan birlikte xenonuda al farları almışken xenonuda al öyle tak

orjinal xenonlarysa kaçırma piyasadakiler pek tat vermiyo

konu daha önce konuşulmuştu. yine bilgi verme gerekirse orjinal cosmo farları bi xenon. soketler değişik. bi xenon da uzunları yakmak için ayrı bir sistem var. bi xenon bobini deniyor bildiğim kadarıyla. buna uzun far kısmının bağlanması gerek ve bu bağlantıyı şu ana kadar yapan göremedim. alıp takan var ama uzunları kullanamıyor. bilginize

konu daha önce konuşulmuştu. yine bilgi verme gerekirse orjinal cosmo farları bi xenon. soketler değişik. bi xenon da uzunları yakmak için ayrı bir sistem var. bi xenon bobini deniyor bildiğim kadarıyla. buna uzun far kısmının bağlanması gerek ve bu bağlantıyı şu ana kadar yapan göremedim. alıp takan var ama uzunları kullanamıyor. bilginize

farları 500 ytl ye aldım.Xenon ampulu ve beyni yok...200 ytl de xenon fara ve beynine vereceğimizi düşünürsek bize 700 e malolacak...

ama selcuk arkadaşımızın dediği doğruysa emekler boşa gidecek...uzunlar olmadan yola çıkılmaz...

bende heves etmiştim. 400 e buldum orjinal farları. birde xenon kit alcaktım. fakat sonradan bu sorunları duydum ve vazgeçtim. sonra bir arkadaş eski farlarda uzunlara giden elektrik kısmını bi xenon bobinine bağlamaya çalıştı. ama doğal olarak hata ışıkları yanmaya başladı. en son uzunlar olmadan kullanıyordu:))) bence orjinal alıp böyle uğraşcağına , angel mercekli xenonlar çıktı ve bizim sitedeki oto tesisatçı bayağı taktı ve çok güzel duruyor. bana verdiği fiyatta 500 ytl idi. takılması dahil

forumun güzel yanı bu .bilmediğimiz bişey öğrendik.Peki odak servis elektrikcisi neden olur dedi?Şimdi onu düşünüyorum:(

uzunları hallederseniz iyi güzel ama öbür türlü emekler boşa dediğiniz gibi.. bende corsa cosmo farı düşünüyodum iyi olduğu bunu öğrendiğim.. yalnız astranın farları zaten çok güzel 2008lerinki hariç... yani xenon olsun diye şeettiniz illaki ama neyse inş uzun işi çözülür xenonlarla gezersiniz.. 300 liraya sonar junyan almaktnsa 500 liraya böle far almak mantıklı bu durumda bence

Geri