G
Gökhan_55
Bilgi Girilmemiş
Yeliz hanım direksiyonla ne alakası var farın? bu otomatik ayar yapıyormuş onu mu diyorsunuz yoksa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende sizin gibi düşünüyorum.ama şimdi sizde direksiyon olayını çıkardınız...bende cosmo farlarını sıfır alıp çakma xenon kitiyle taktım ve sorun yok. ama bu arada eğer farlar direksiyonla uyumluysa sorun olabilir. ama sabit farsa sorun olmaz yani bende olmadı
Kardeşim yardımın için sağol ,güzel söylüyorsunda Yeliz Hanım nasıl monte etmiş..hakan abi nette araştır biraz. bak gör bi-xenonda uzunları yakabilmişler mi. taktıranlar,uzunları yakacak olan , yani merceği oynatan kısmın elektrik soketinin boşta kaldığını ve bunun çaresini bulamadıklarını söylüyor. buna normal farlardaki uzunlara giden elektriğin bağlanıp sorunun giderileceğini yazan çok. ama kimse kesin birşey bilmiyor. dediğim gibi denemeye değer, yok hata verir, belki olur gibisnden cevaplar dolu. kesin bir bilgi yok. yaptırabilende yok. taktıran sadece normal farları kullanıyor. ki ben servisede sordum. odaktaki iki elektrikçiye sordum. olmaz diyor.eğer bi-xenonda uzunlarıda yakabilen varsa bizede yol göstersin.
yeliz abla açıkla artı aydınlat bizlerii opelim.net'i