njoy a, çıkma cosmo farı...

Yeliz hanım direksiyonla ne alakası var farın? bu otomatik ayar yapıyormuş onu mu diyorsunuz yoksa?

bende cosmo farlarını sıfır alıp çakma xenon kitiyle taktım ve sorun yok. ama bu arada eğer farlar direksiyonla uyumluysa sorun olabilir. ama sabit farsa sorun olmaz yani bende olmadı :D
bende sizin gibi düşünüyorum.ama şimdi sizde direksiyon olayını çıkardınız...

ben size bişey sormak istiyorum.bu cosmo farının soketi ile normal farın soketi aynı mı...

ben hiçbir özellik istemiyorum.sadece cosmo farı buldum bunu 8000 mtec ile araca uygulayacağız.Olur mu olmaz mı?uzun farlarınız yanıyor mu?

arap saçına döndü:p çıldıracağım...

bir arkadaşın dediği gibi 500 angel alacağıma 700 e cosmo daha mantıklı...

hakan abi nette araştır biraz. bak gör bi-xenonda uzunları yakabilmişler mi. taktıranlar,uzunları yakacak olan , yani merceği oynatan kısmın elektrik soketinin boşta kaldığını ve bunun çaresini bulamadıklarını söylüyor. buna normal farlardaki uzunlara giden elektriğin bağlanıp sorunun giderileceğini yazan çok. ama kimse kesin birşey bilmiyor. dediğim gibi denemeye değer, yok hata verir, belki olur gibisnden cevaplar dolu. kesin bir bilgi yok. yaptırabilende yok. taktıran sadece normal farları kullanıyor. ki ben servisede sordum. odaktaki iki elektrikçiye sordum. olmaz diyor.eğer bi-xenonda uzunlarıda yakabilen varsa bizede yol göstersin.

hakan abi nette araştır biraz. bak gör bi-xenonda uzunları yakabilmişler mi. taktıranlar,uzunları yakacak olan , yani merceği oynatan kısmın elektrik soketinin boşta kaldığını ve bunun çaresini bulamadıklarını söylüyor. buna normal farlardaki uzunlara giden elektriğin bağlanıp sorunun giderileceğini yazan çok. ama kimse kesin birşey bilmiyor. dediğim gibi denemeye değer, yok hata verir, belki olur gibisnden cevaplar dolu. kesin bir bilgi yok. yaptırabilende yok. taktıran sadece normal farları kullanıyor. ki ben servisede sordum. odaktaki iki elektrikçiye sordum. olmaz diyor.eğer bi-xenonda uzunlarıda yakabilen varsa bizede yol göstersin.
Kardeşim yardımın için sağol ,güzel söylüyorsunda Yeliz Hanım nasıl monte etmiş..

abi ben sorumu sadece Yeliz hanım a değil herkese yönelttim. varsa bi-xenonda uzunları yakan bizede yardım etsin. ben burda kimseye kesin yapamaz demiyorum. yaptıysa nasıl yaptı, nerede yaptırdı? problem normalleri yakmak değil. uzunları nasıl yaktı? sorum sadece bu. çünkü orjinal bi-xenon dönüşümde uzun far kısmının bağlatısını yapan daha görmedim ben

yeliz abla açıkla artı :D:D aydınlat bizlerii opelim.net'i :):):)

hala merakla bekliyoruz şu sonradan takma bi-xenonlarda uzunları yakanları

Bi-xenonda merceğin önünde bir perde var uzuna geçince bu perde görüşü artıracak şekilde hareket ediiyor önemli olan bunu yapan moturun farın üstünde olması ve bunu far koluna bağlabilmek bu iş çok zor ve yapan görmedim.Sadece golfe bixenon takan bir firma var onlara sormak lazım nede olsa mantık aynı..

bazıları çıkıp yapılır diyor ve sonra yoklar. nerdesiniz arkadaşlar. madem yapılır diyorsunuz bizlerede bir yardım edin. bi yapılır dediniz sonra kayboldunuz

Geri