njoy a, çıkma cosmo farı...

aynısını bizim dükkanın orda bir astraya taktılar. merceği ne kadar iyidir bilmem ama adamlar 2 tip xenon denedi. biri biraz mavimsi diğeri tam beyaz dı. beyaz olan harika durmuştu. gece aydınlatmasıda harikaydı. tabiki kullanan daha iyi bilgi veririm ben dışardan gördüklerimi söyledim. işin birde kış boyutu var. yağmurda flan nasıl gösterir acaba. orjinalden şüphem hiç yokta angel mercekli xenonlar nasıldır bu konuda tam bilemem

kesinlikle normal fara göre aydınlatması daha iyi. sonuç olarak ışık başı boş dağılamıyor. aydınlatılması gereken yere yoğunlaşıyor. hem de karşıdan gelenin gözlerine vurmuyor. bende ki zenon 8000k eminin 6000k olsa daha iyi aydınlatırdı. hele o merceği kesitği yerin mor olması yok mu, çok güzel bi görüntü...

alayım sana bi tane :)

Yardım!

Arkadaşlar,

Lütfen konu çok havada kalmış! Başlığı açan arkadaş biraz daha ayrıntılı açıklarsa sevinirim!

1. si Bir arkadaşımız direksiyon dan bahsetmiş sanırım AFL halojen kitinden bahsetmek istemiş! Bildiğim kadarıyla bu uygulama araçta orjinalde yoksa bunu sonradan taktırmak müğmkün değil!
2. si 1. maddede yazdıüğım sebepten olacak o AFL li farda uzunlar çalışmıyor bu sebeple zaten orjinalinde olmayan araca uygulanmaz deniyor!
3. sü Eğer arabanın orjinal mercekli farı uyduysa hangi Xenon kitini takarsan tak odaklaması iyi olduğu içi (çin malları hariç) sorun yaşamazsın kardeşim!
O sebeple fabrika çıkış Xenonlara (ki bunlar 4300K dır) okadar para ödeyip hem de görünüm açısından birşey elde edemeyeceksin! Bu sebele 6000k yada 8000k (görüş açısının da iyi olduğu düşünülürse) sana en iyi performansı verir gibime geliyor!

Yani olayı pek te anlayamadığım için kesin birşey de diyemiyorum :)

Son düzenleme:
konu afl var değildi. orjinal bi-xenon farlardı. afl daha farklı sistemlere sahip ve sonradan takılması imkansız herhalde. bi-xenon sonradan takılıyor fakat uzunları yakmak için içindeki merceği oynatan(ben mercek diye biliyom) kısım boşta kalıyor. bu kısım aktif olmayınca uzunlar yanmıyor. ama hakan abi bunuda halleden yer bulmuş.bir taktırsın bakalım. bir problem olmazsa bende taktırcam.

Geri