njoy a, çıkma cosmo farı...

son noktayı koyayım o zaman..Servis takılır dedi...njoy soketi kesilip cosmo soketi takılacak...

hakan abi yap şunu be. ona göre bende yaptırcam. hangi servis dedi. uzunlarda problem oluyormuymuş

peki bu role ne için abi. ve elektriği nerden alıncak peki

o RÖLE devreye konuluyor...Ve özel bir röleymiş.Orjinal cosmo rölesi yani..Shibinden comda bir kişi ilan vermiş.Cosmo farı komple satılık diye ve not da yazmış nJOY İÇİN RÖLESİ de var diye.Oçocugun arabası njoy cosmo değil...

bende onceden bmw compact vardi ona orjinal cikma xenonlu far almistim 2 tane cikma hella xenon ballast 2 tane yeni osram d2s ampul almistim ve onda da bi-xenon vardi. farlar takilriken hic bi sorun olmadi elektrikcinin tek yapmasi gereken sey uzunlarin ampule giden kabloyu siyirip bi-xenon un kapagini kaldiran bobine paralel cekmesi gerekir. ben bu sekilde yaptirdim ve hic bi sorun yasamadim... gule gule kullan cok mantikli bi is yapmissin...

arkadaşlar bende ilgilenmiştim bi ara. baya teferruatlı bi iş...daha sonra bilgisayara bağlayıp kodlamak filan gerekiyormuş...Allah dan angelli, mercekli farlar çıktıda kurtuldum :D

volkan bey aracın angelli fotolarını koyarmısınız.Aydınlatması nasıl.ANGELLER NASIL GÖRÜNÜYOR....vb vb...

Geri