njoy a, çıkma cosmo farı...

uzunları hallederseniz iyi güzel ama öbür türlü emekler boşa dediğiniz gibi.. bende corsa cosmo farı düşünüyodum iyi olduğu bunu öğrendiğim.. yalnız astranın farları zaten çok güzel 2008lerinki hariç... yani xenon olsun diye şeettiniz illaki ama neyse inş uzun işi çözülür xenonlarla gezersiniz.. 300 liraya sonar junyan almaktnsa 500 liraya böle far almak mantıklı bu durumda bence

2008 ler çok gıcık.İçi siyah olsa daha şık duruyor..

madem opel odak elektrikçisi olur dedi, sor bakalım uzunları nasıl halletcekmiş. ismi ne? odakta ibrahim ve mustafa var. ben onlarlada konuştum. orjinal xenon altyapısı çok faklı dediler. bayağı bir masraf olur dediler. boşu boşuna aracın elektrik sistemine zarar verebileceğin şeyler yapma bence. eğer çok mercekli xenon istiyorsan dediğim şekilde mercekli angel alabilirsin yada servise gidip 1800 ytl gibi uçuk fiyatlarda orjinal sistemi yaptırabilirsin. kafan rahat olsun abi

Şimdi bana dedikleri şu:Piyasada satılan çakma xenon kitini alıcan....Aracındaki normal farları söküp cosmo farını takıcan.xenon kitini normal tsksrmış gibi takacaksın.uyar dediler...

geceucusu adlı siteyi takip ediyorum bildigim kadarıyla büyük farkalr yok arada

bi xenon un tek farkı mercek üzerinde bi kaç devre var bunlar siz uzun çaktıgınızda merceğin açıısı değiişiyor yukarı bakıp uzun oluyor odevrelerinde sökülmüş olacagını sanmıyorum selektör isinse cosmolarda küçük bi reflektör bölümü var demi?

yani bu işlerde sorun yok zman varsa elbet yapabilen bi usta bulunuyo örnek kendimi veriyim

şuan için h4 den h7 ye geçipte uzun ve kısaları aynı anda yakabilen nadir insanlardanım

her görüdgüm elektirkiceyie sordum üşenmeden ve yapabilen biriyle karşılaştım

sizede Allah yardımcı olsun insallah sizdde bulursunuz

bu, bu kadar zor mu ya:( ben bende bi xenon nun alt yapısı zaten yok.İstemiyorumda.yüke görede kendini ayarlamasınıda beklemiyorum ben sadece şekil olarak güzel görünsün ve önümü aydınlatsın istiyorum...

cosmo çıkma farı alıcaz bende de mtec 8000k var...bunu uygulayacagız...Uzunların yanmaması olayını hala anlayamadım..

ben bu işi ne kadar araştırdım bir bilseniz. yok arkadaşlar kesin bilen yok. herkes olur yapılır herhalde gibisinden konuşuyor. kimse kesin olur demiyor. denemek gerek olur herhalde diyor. tutunki aracın beyne zarar geldi deneme ile. kim karşılıycak zararı. eski tofaş değil bahsettiğimiz araç. full elektronik kontrol var. parçalar zaten uçuk fiyatlarda. mümkünse opel de bu işi kesin olarak bilen bir ustaya yaptırın. boşu boşuna aracınızı kendinizi riske atmayın derim ben. tabiki karar sizin. ayrıca bu işin çözümünü kesin olarak yapan varsa bizlerlede bilgisini paylaşırsa sevinirim. yapmaya niyeti olanlarda ona göre yaptırır

ben bu işi ne kadar araştırdım bir bilseniz. yok arkadaşlar kesin bilen yok. herkes olur yapılır herhalde gibisinden konuşuyor. kimse kesin olur demiyor. denemek gerek olur herhalde diyor. tutunki aracın beyne zarar geldi deneme ile. kim karşılıycak zararı. eski tofaş değil bahsettiğimiz araç. full elektronik kontrol var. parçalar zaten uçuk fiyatlarda. mümkünse opel de bu işi kesin olarak bilen bir ustaya yaptırın. boşu boşuna aracınızı kendinizi riske atmayın derim ben. tabiki karar sizin. ayrıca bu işin çözümünü kesin olarak yapan varsa bizlerlede bilgisini paylaşırsa sevinirim. yapmaya niyeti olanlarda ona göre yaptırır
ya nesine zarar vericek orijinal zenon ünitesini monte etmeyecek ki ayrı zenon ünitesi monte edicek ne zararı bende sizi anlamadım

hiçbir şekilde zarar vermez arkadaşlar, orjinal cosmo mercekli farına xenon monte edilcecek, farları 500 e bulduysanız kaçırmayın,
ekstra olarak 150 ytl civarında H.I.D - monza vs xenon kit alacaksınız. 70 YTL de montaj ücreti var toplamda 720 YTL ye mal olacak.

junyan sonar FK alsanız toplamda 520 YTL gibi bir fiyat çıkacağına Cosmo orjinal farı çok daha mantıklı.

yetkili serviste 1366 YTL cosmo far seti bilginize.

bende cosmo farlarını sıfır alıp çakma xenon kitiyle taktım ve sorun yok. ama bu arada eğer farlar direksiyonla uyumluysa sorun olabilir. ama sabit farsa sorun olmaz yani bende olmadı :D

ya nesine zarar vericek orijinal zenon ünitesini monte etmeyecek ki ayrı zenon ünitesi monte edicek ne zararı bende sizi anlamadım

bi xenonda uzunları nasıl yakıyorsunuz??? bende normal bir xenon kitle problem olmayacağını biliyorum.ama sadece kısa farları kullanmış oluyorsunuz. yazılanları dikkatli okursanız problemin uzun farları yakmakta olacağını yazıyorum. ve bu sorunu hallettiyseniz bizede bilgi verinde bilelim

Geri