nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bor power ile 6000 km yaptım. Benim izlenimlerim olumlu. Motor sesinde bir değişme olmadı ancak araba iyi hızlanmaya başladı çekişi arttı, yüksek hızlarda araba adeta akıyo, bir de yağı kontrol ettim yeni konmuş gibi duruyordu. Sürtünmeye etkisi gözle görülemiyo ama arabanın performansını arttırdığı kesin.

Arkadaşlar bende bor power koydum.yaği ve filtreleri değiştirdikten 1 hafta sonra. Kendimi kandirma yoluna gitmicem ben hiç bir fark hissetmedim. özelliklede motor sesi için koymuştum ama farki farkedemedim. Belkide castrol magnatech ile kulanmamak gerekiyodur. Bor power kullanan biri olarak 55 ytl yi boşuna verdim galiba.
castrol magnatech in üstünde kırmızı renkte kocaman harflarle katkı maddeleri ile kullanmayınız yazıyor.araştırmadan okumadan kullanırsan olacağı bu.

bor power metal katkısıdır yağ katkısı yada benizn ekonomi ürünü değildir sadece motorunuzun erozyona uğramasında bir geçikme erozyona uğramış motorlarda ise aşınan yerleri doldurarak motorun verimli çalışmasını sağlayan bir katkı

bazı arkadaşlar diyebilirki yapsa bunu shell mobil yapardı onalr zaten pek çok yağlarında bu teknolojiyi yıllardır kullanıyorlar mesela mobilin magnetcide partikül mineralli aynı bor katkısıyla aynı mantıkda üretilen sadece bor yerine farklı bir partikül kullanılarak tasarlanmış bir yağdır yani bu uzun süredir olan bir şey partikül destekli yağlar

ben kullandım motoruma bir faydasını görmedim ama fayda görmek içinde kullanmadım sonuçda ben içeriğini ne işe yaradığını bildiğim için kullandım yani bir ekonomi yada performans artışı beklemedim motora faydası olsun bu bana yeter dişli yani şanzıman katkısınıda kullandım

ben aracımda gm motor yağı kullanıyorum.defalarca yazdım yine yazıyorum.aracımın çekmişinde ve sesinde HİÇ FARK GÖREMEDİM :(:(:( ayrıca motorcu ustamın yılların ona verdiği tecrübesi ve araştırmacı kişiliğiyle son sözü BOŞ BUNLAR HİKAYEEEE

Son düzenleme:
ben aracımda gm motor yağı kullanıyorum.defalarca yazdım yine yazıyorum.aracımın çekmişinde ve sesinde HİÇ FARK GÖREMEDİM :(:(:(

ne mutlu size demekki motorunuzun durumu çok iyi yukarda da yazdım bu bir metal katkısı motorunuz zaten temizse yani iyi bakmışsanız gözünüz gibi titiz zaten motorunuz km sine göre maksimum verimde çalışıyordur bu koyduğunuz borun faydası ömrüne ömür katar ufak tefek aşınmaları tahrişleri tölere eder motora illa faydası olmuşdur siz hissetmesenizde..

castrol magnatech in üstünde kırmızı renkte kocaman harflarle katkı maddeleri ile kullanmayınız yazıyor.araştırmadan okumadan kullanırsan olacağı bu.

VALLA HİÇ DİKKATİMİ DE ÇEKMEDİ :( BUNDAN SONRA YAĞINDAN SUYUNDAN BAŞKA BİŞEYDE KOYMAM.:mad:VALLA BOŞA MASRAF.

ne mutlu size demekki motorunuzun durumu çok iyi yukarda da yazdım bu bir metal katkısı motorunuz zaten temizse yani iyi bakmışsanız gözünüz gibi titiz zaten motorunuz km sine göre maksimum verimde çalışıyordur bu koyduğunuz borun faydası ömrüne ömür katar ufak tefek aşınmaları tahrişleri tölere eder motora illa faydası olmuşdur siz hissetmesenizde..

buna sevindim teşekkürler :tesk:

ben aracımda gm motor yağı kullanıyorum.defalarca yazdım yine yazıyorum.aracımın çekmişinde ve sesinde HİÇ FARK GÖREMEDİM :(:(:(
koyalı ne kadar olduki?, bazen çok ciddi farklar yaratmayabilir.buda aracınızın iyi durumda olduğunu gösterir bence.mesela bendede senle ilgili bir azalma olmadı çünkü zaten sessiz çalışıyodu arabam.ama gün geçtikce ivmelenme ile ilgili daha olumlu gelişmeler oluyor.birde benim yakıt tüketimi takribi %10 kadar düştü.gerçi havalarda ısındı onunda etkisi vardır muhtemelen.

Geri