nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam
Arkadaşlar Fazla Klometre Yapan Araçlarda Etkisi gerçekten Fazla Aşınmamış Araçlarda Fark Anlamanız Zor Aşınım mesela benim araba 180 000 de çok fazla fark ediliyor ama 30 000 60 000 Arası Bir Araba Fazla Aşınma Olmadığı İçin Amlaşışmaz

Fazla Yol Yapmış Arkadaşlar Tavsiye etmek lazım evya Kullananlar Söylemeli

Kullanıp Kullanmamak Sizin Elinizde Kimse Zorlamaz Ama Faydasını Veya Gerçekten Zararını Gören Varsa Yazsın Herkeze lazım
Ben faydasını Gördüm Yakıttan

AcarBey forumdaki arkadaşların kullanım ve tecrübelerine güveniriz biz.Ama sizin bu pazarlama taktik içerikli mesajınız komik olmuş:D

Sn. okican,
Ben bu otomotiv mesleğini öncelikle rahmetli babamdan öğrendim, ardından pratikle teoriyi birleştirmek ve bu meslekte daha iyi olmak için okulunu okudum. Ardından sanayi sitelerinde çalışarak ve dükkan işleterek piyasayı tanıdım. Bir dostumun isteği üzerine bir distribütör firmada liftin altında işe başladım... bilgi, tecrübe ve araştırmacı kişiliğimle kademe kademe, formenlik, danışmanlık, servis şefliği derken kısa sürede eğitimciliğe kadar yükseldim. Distribütörlüğünü yaptığımız markanın tüm yetkili servislerinde çalışan teknisyeninden servis müdürü ve satış elemanlarına varıncaya kadar eğitimlerini verdim. Bu distribütör firmada 15 yıla yaklaşan hizmet verdim.

Bu süre içerisinde piyasada satılan hemen hemen tüm katkı maddelerini pazarlayan firmalar ile ilgili inceleme ya da görüşmelerim oldu.

Yukarıda yazdığım yazıyı yazarken, tüm bu bilgi birikimini de ortaya koyarak sizleri de bilgilendirmeyi amaçladım.

Ürünü kullanmak ya da kullanmamak tamamen sizlerin tercihinizdir. Ama bazı arkadaşların yeterince araştırmadan ya da sırf hedef saptırmak için olayı pazarlama gibi göstermeleri açıkcası beni üzdü.

Bu şekilde yazmak yerine, eğer varsa yaşadığınız olumlu yada olumsuz tecrübeleri yazarak, okuyan arkadaşlara da yol göstermeniz bence daha doğru olurdu. Ya da herhangi bir ürün hakkında elinizde sağlam bir bilgi ve kaynak varsa onu yazmanız daha gerçekçi olurdu.

Saygılarımla.

AcarBey geçmişiniz, eğitiminiz yada iş tecrübenizle ilgili olumsuz herhangi bir yorum yapmadım zaten.Ama foruma ilk attığınız mesaj katkı maddesi gibi sonuçları pek de açıklanabilir olmayan tartışmalı bir konuda olunca yıllardır forumları kullanan biri olarak böyle bir mesaj atarım haliyle.
Samimi bir şekilde söyler misiniz? Bor içerikli katkı maddesi satışı işiyle uğraşıyor musunuz yoksa satışla ilginiz yok mu?

Sn. Okican,
Öncelikle sorduğunuz soruyu biraz açmak gerekir... Çünkü piyasada bor içerikli bir çok kimyasal ürün satılmaya başladı. Fakat hiçbiri Bor Power ile mukayese bile edilemez. Sorunuzu "Bor Power'da çalışan birimisiz" diye soracak olursanız, cevabım EVET. NNT Nanoteknoloji Bor Power'da satış elemanı değil yönetici olarak çalışıyorum. Bu firmadan bana teklif geldiğinde, firmayı ve ürünleri iyice araştırıp, inceledikten sonra teklife olumlu cevap verdim. Böyle bir teknoloji firmasında ve hatta tüm dünyada göğsümüzü kabartan ve 21. asrın buluşu olaraka tescillenip Almanyadaki Dünya Teknoloji müzesinde serkilenen ilk ve tek Türk ürününü üreten bir firmada çalışmak bana gurur veriyor.

Saygılarımla.

defalarca yazdım yine yazıyorum.bu katkıyı aracıma koydum .aracımın çekmişinde ve sesinde HİÇ FARK GÖREMEDİM :(:(:( eski motoru olan arkadaşlarda da hiçbir netice alamadık.ayrıca motorcu ustamın yılların ona verdiği tecrübesi ve araştırmacı kişiliğiyle son sözü BOŞ BUNLAR HİKAYEEEE oldu.sanırımboşa para vermenin mantığı yok.selamlar

Arkadaşlar benden size tavsiye 100000 km devirmemiş ve motoru yeni sağlıklı yağ yakmayan araçlarda kullanmayın. Adam gidiyor sıfır arabaya katıyor fark yok diyor sıfır arabaya katıpta o katığın mucizeler yaratmasınımı beklemeyin.

Benim araç 140000 km de ben kullandım çok büyük fark gördüm.

sn. Okican,
öncelikle sorduğunuz soruyu biraz açmak gerekir... çünkü piyasada bor içerikli bir çok kimyasal ürün satılmaya başladı. Fakat hiçbiri bor power ile mukayese bile edilemez. Sorunuzu "bor power'da çalışan birimisiz" diye soracak olursanız, cevabım evet. Nnt nanoteknoloji bor power'da satış elemanı değil yönetici olarak çalışıyorum. Bu firmadan bana teklif geldiğinde, firmayı ve ürünleri iyice araştırıp, inceledikten sonra teklife olumlu cevap verdim. Böyle bir teknoloji firmasında ve hatta tüm dünyada göğsümüzü kabartan ve 21. Asrın buluşu olaraka tescillenip almanyadaki dünya teknoloji müzesinde serkilenen ilk ve tek türk ürününü üreten bir firmada çalışmak bana gurur veriyor.

Saygılarımla.

eee üstad burdan nereye geliyoz tahminlerimizde hakliymişiz .sen tam dedim gibi firmadan çiktin.inşallah karakter olarakda düzgün birisindir. şimdi sayin yetkili ben bu süper iletken ultra yağlayici şok edici bor pwerden memnun kalmadim daha doğrusu sizin beelirttiğiniz manada bir iyileşme sifir.belki egzos emisyonunda olmuş olabilir onu bilemem. Ben size şu boş kutuyu yollasam bana paramin iadesinde yardimci olurmusunuz. Hem bakin parami geri verirseniz sizin için çok daha iyi reklam olur.arkadaşlarda vay be der ii firmamiş parasini iade ettiler çocuğa.

Sizinde gördüğünüz gibi insanlar gerçek kullanicilari ve saticilari burda birbirinden kolayca ayird edebiliyo burda öyle daha önceden yazilmiş yazilari koyup kirmizi puntoyla ismi zikretmeklede bişey olmuyo .

He bide parami iade etsenizde etmesenizde ben bor poweri kullandiğimi ve zerre kadar işe yaramayip boşa masraf ettiğimi bu tarz her platformda söylicem denk geldikçe.benim işim bunlari araştirmak değil tabiki sizin gibi öyle her foruma gidip yazimi yapiştiramam.
Ama ben kaziklandim şahsen kendi adima söylüyorum bunu aman başkalari kaziklanmasin bence.

Sayin yetkili acarbey para iadesi kisminida açikliğa kavuşturun lütfen atlamayin.

Değerli forum üyeleri ve yöneticileri,

Benim amacım kesinlikle reklam yapmak değildir. Ürünlerimizin, piyasada kısa sürede ilk sıralara yerleşmesi, bir suya atılan taşın oluşturduğu halkalar gibi, kullananların üründen memnun kalması sonucu eşine, dostuna, arkadaşlarına ve tüm tanıdıklarına anlatması ile yayıldı ve tanındı.

Ben, bu ve benzeri forumları inceleyerek, kullanıcılarımızın, ürünlerimiz hakkındaki düşüncelerini birinci ağızdan öğrenerek, yanlış bilgileri ve ön yargıları düzeltmek için uğraşıyorum.

Forum yöneticisi bir arkadaşımız özelden bana bir mesaj göndererek, durumdan rahatsız olan bazı üyelerin şikayet ettiklerini bildirdi. Forum sakinlerine eğer bir rahatsızlık vermiş isem şahsım adına kendilerinden özür dilerim.

Gerek ürünlerimiz hakkındaki olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi ve gerekse otomotiv ile ilgili konularda merak ettiğiniz sorularınızı, özel mesaj atarak ya da mail adresime göndererek bana ulaşabilirsiniz.

Tüm forum sakinlerine saygılarımı sunuyorum.

Sn. Okican,
Öncelikle sorduğunuz soruyu biraz açmak gerekir... Çünkü piyasada bor içerikli bir çok kimyasal ürün satılmaya başladı. Fakat hiçbiri Bor Power ile mukayese bile edilemez. Sorunuzu "Bor Power'da çalışan birimisiz" diye soracak olursanız, cevabım EVET. NNT Nanoteknoloji Bor Power'da satış elemanı değil yönetici olarak çalışıyorum. Bu firmadan bana teklif geldiğinde, firmayı ve ürünleri iyice araştırıp, inceledikten sonra teklife olumlu cevap verdim. Böyle bir teknoloji firmasında ve hatta tüm dünyada göğsümüzü kabartan ve 21. asrın buluşu olaraka tescillenip Almanyadaki Dünya Teknoloji müzesinde serkilenen ilk ve tek Türk ürününü üreten bir firmada çalışmak bana gurur veriyor.

Saygılarımla.

bu bor power hakkında çok yazılıp çizildi olumlu olduğu kadar olumsuz olan fikirler ve tecrubelerde var.ben son 2 yağ değişiminde kullandım ilk kullanma sebebimyağ yakmadan kaynaklanıyordu.4litre yağ ilave olarak bor power koydum gecen haftaki yağ değişiminde ki 11bin km yol yaptım şehir içi şehir dışı olmak kaydıyla 3.5 litreye yakın yağ çıktı karterden sırf miktarını belirlemek için ayrı bi kovaya boşalttırdım yağı motor sesi zaten pek yoktu onun için bir yorum yapamayacağım.performans konusunda araçın ivme kazanması birazda hızlanıyor sure olarak.tasarrufa gelince %5 diye biliriz.
sonuç olarak acar beyinde söylediği gibi bu bir türk ürünü bununla gurur duymamız gerekiyor bunu biz urettik diye ama biz millet olarak ne olursa olsun kötulemekten yanayız

Gm tabıkı bunu tavsıye etmeyecek, ne kadar uzun motor omru , o kadar az para. ayrıca bir yağ firmasının da bor power ı tavsıye etmesi beklenemez. boyle bir durum olsaydı, kalite ve prestijden ödün verirdi. yağ firmasının bor u tavsıye etmesı veya herhangı bır katkıyı tavsıye etmesi, kendisinin motor sağlığı için yetmediği anlamına gelir. her zaman olayı karşı tarafın açısından da yorumlayın

Bana gelince, ben kullanmadım. aracım 122 bin km de . 130 bınde yağ değişimim var. kesinlikle bor kullanacagım. bu gune kadar her 15 bın km de castrol magnatec 10w/40 yağ koydurdum. çokta memnundum. ama bor kullanan aynı araçlara bindiğimde aracın daha sessiz çalıştığını gördüm. buda iyiye işaret

Geri