+1903sonuçda yararlı mı? Zararlı mı? Yada bir işe yaramıyor mu? Anlayamadık! Oku oku hep şüphe...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1903sonuçda yararlı mı? Zararlı mı? Yada bir işe yaramıyor mu? Anlayamadık! Oku oku hep şüphe...
arkadaşlar mantık işi düz mantık sadece zararlı olsa haberturk kanald star showtv gibi kanallarda reklamı dönebilirmi zararlı bir şey olsa üretimine tse yada devletin diğer kurumları izin verirmi. böyle rahat rahat reklam verip tvlere çıkabilirlermi..
ayrıca yardım isteyen arkadaşlar bor power ın resmi sitesinde yardım danışma hattı var oraya mail atarsanız hemen cevap geliyor bana cevap verdiler bir sorum olmuşdu bor powerı her yağ değişiminde değiştirsem yani 10 binde bir ki ben 60 binlik olanı kullandım her yağ değişiminde kullansam bir zarar olurmu dedim bılakis çok faydalı olur çünkü yağ değiştirirken değişen yağla beraber borun çoğu gidicekdir yeni yağla yeni bor tekrardan kullanırsanız ilk gördüğünüz faydadan da fazlasını görürsünüz dedi.. ayrıca 10 binde bir normalde değiştiriyorsanız bor yağın kalitesini arttırıcağı için yağın bozulma süreside uzaycakdır 20 binde bir değiştiriniz dediki yağa yeni bakdım hayla çok iyi durumda usta bakdı yağın durumu iyi dedi ..
danıştığınız kişinin başka ne demesini bekliyordunuz..her yağ değişiminde değiştirmeyin,tekrar satın almanıza gerek yok mu diyecekti
beyler motorunuza tam sentetik yağ koyun ve kesinlikle bu yağa bir şeyler ilave etmeyin,bor a power a silke caşmire vereceğiniz para ilede deponuzu doldurun,yanınıza hatun kişiyi alın,hiç sürmediğiniz yeni yollardan sürün,tadını çıkarın
aslına bakarsanız bu aracın durumuyla alakalı bır sey. benım aracım 122 bın km de ve aşırı gurultulu sarsıntılı çalışmaya başladı. 50 lıranın cok buyuk bır para oldugunu dusunmuyorum deneme yapmak için. yaklaşık 7 bın km sonra yağ değişimim var. kesinlikle şansımı denemeyi dusunuyorum.