nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ülkem tv de bu bor powerı yapan firma sahibi çıkdı aynen onun ağzından söylüyorum almanyaya satıyoruz dedi almanyada pek çok araba firması dedi reklama girmesin diye isim vermedi bor power ı şu anda fabrika çıkışı ilk yağ koyarken araçlarında kullanıyorlar dedi.. ve almanyada yakında yasa çıkıyor makina ağır vasıta yağ kullanımında boru mecburi tutan yasa hükümlülüğünde karar çıkartıyorlar dedi..

ve dipnot neden kendi toprağımızdan çıkan bize ait bir şeyi biz kendimiz yapıp kendimiz yapınca insanlar böyle tepkili de başka yabancı markalar bizim toprağımızdan çıkan boru yeniden bize 10 misli fiyata satınca susuyorlar dedi

Son düzenleme:
motorun gücünü artırsın ben baska birsey istemem :) fiyatı yagılarda 55 tl :d benzin istasyonlarda 45 tl

ülkem tv de bu bor powerı yapan firma sahibi çıkdı aynen onun ağzından söylüyorum almanyaya satıyoruz dedi almanyada pek çok araba firması dedi reklama girmesin diye isim vermedi bor power ı şu anda fabrika çıkışı ilk yağ koyarken araçlarında kullanıyorlar dedi.. ve almanyada yakında yasa çıkıyor makina ağır vasıta yağ kullanımında boru mecburi tutan yasa hükümlülüğünde karar çıkartıyorlar dedi..

ve dipnot neden kendi toprağımızdan çıkan bize ait bir şeyi biz kendimiz yapıp kendimiz yapınca insanlar böyle tepkili de başka yabancı markalar bizim toprağımızdan çıkan boru yeniden bize 10 misli fiyata satınca susuyorlar dedi

Anladığım kadarıyla borpover , motor ömrü zayıflamış araçlarda etkili oluyor...Almanya gibi arge çalışmaları üst düzeyde olan bir ülkede fabrika çıkışlı araçlara ilk yağ değişimlerinde kullanmalarını anlamadım....:cool:

Gerekli yada gereksiz...çözemedim...?
Takipteyim ....:D

ve dipnot neden kendi toprağımızdan çıkan bize ait bir şeyi biz kendimiz yapıp kendimiz yapınca insanlar böyle tepkili de başka yabancı markalar bizim toprağımızdan çıkan boru yeniden bize 10 misli fiyata satınca susuyorlar dedi[/QUOTE]
bu başkasının uretipte bize satma olayına örnek olarak fındığı biz üretiyoruz kilosunu 4 milyona satıyıruz bir muddet sonra milka nestle fındıklı cikolatayı bize 1.5 liraya geri satıyor içinde 3 tane fındıın parçanmış hali ele biz meraklıyız urettiğimizin arkasında durmamaya.biz satalım sonra tekrar geri alalım o bizim işimiz gelir

8 sayfa okudum çorba oldu anlayacağınız. konuyu açan arkadaşın testi de yarım kalmış. :)

borpower@hotmail.com bu kişiye ne istiyosan sor. benim messenger ımda kayıtlı sürekli online alırsan eğer dikkat etmen gerekenler var.mail at veya messenger ına ekle.ayrıca ben kullandım faydasını görmedim desem yalan olr.

Anladığım kadarıyla borpover , motor ömrü zayıflamış araçlarda etkili oluyor...Almanya gibi arge çalışmaları üst düzeyde olan bir ülkede fabrika çıkışlı araçlara ilk yağ değişimlerinde kullanmalarını anlamadım....:cool:

Gerekli yada gereksiz...çözemedim...?
Takipteyim ....:D

motor ömrü zayıflamış araçlar veya sıfır araçlar olsun fark etmez. kullanıldığı zaman motorun ömrünü uzatıyomuş. benim anladığım. o yüzden sıfır araçlarda da kullanılmasını istiyorlar. motor ömrü daha daha daha uzun olsun diye..

öncelikle bor power nerelerde kullanılıyor bir araştırın ondan sonra ne gibi faydası olacağını anlarsınız.mesela kendi işimle alakalı bir örnek vereyim çelik olan dolu demirleri kesmek için kullanılan motorlu testereler var bu testereye bağladığınız çeliği testere keserken testere uzerine gelecek şekilde bir hortum vardır ve buradan testere çalıştığı müddetce bor yağı damlar.amaç çeliğin ısınarak özelliğini kaybetmesini ve testerenin ısınarak deforme olmasını engellemektir.maki parcaları yapan tornacılar çelikleri delerken matkapın ucuna bor yağı dökerler ısınarak deforme olmayı en gellemek için bu basit heryerde görebileceğiniz örneklerdir.savunma sanayi uçak sanayindede bor un kullanıldığı alanlar var araştırın anlarsınız.

sonuçda yararlı mı? zararlı mı? yada bir işe yaramıyor mu? anlayamadık! oku oku hep şüphe...

Geri