arkadaş bunun milliyetçilikle alakası yok illa kullanırsam kendi ülkemde üretileni kullanırım demek suçmu ben kimseyi zengin etme hevesliside değilim çünki kendim zengin değilim ayrıca arabamda petrol ofisinin ürünlerini kullanmaktan hep gurur duydum buda beni bağlar ayrıca teflonun patentinin kim tarafından ne zaman alındığı internette mevcut ama bugünkü kullanılan teflonu geliştiren Ali Erdemirdir bununlada gurur duyuyorum ayrıca aile geleneğimize bağlı olarak CHP'li Atatürk milliyetçisiyim bununlada gurur duyuyorum herkez kullandığı ürünlerin markasını yazsın (yağ-antifiriz-hidrolik) gibi kim kimi zengin ediyormuş görelim konuyu daha fazla uzatmayalım yönetici arkadaşlar benim bu konudaki mesajlarımı silerlerse yerinde olur ...saygılar....
Cem Çınar kardeşim -yaşıtız - bende isterim Türkçe bir marka veya bir Türk mucizeler üretsin,memlekete değer katsın,insanlara faydalı olsun..burda amaç kimseyi küçük görmek değil,heleki kendi vatandaşımızı..
lakin bu katkı maddeleri zaman içinde faydadan çok zarar veriyorlar..çok detaya girip kafanızı daha çok karıştırmayacağım..bir gün sanayide herhangi bir motor rektifiye atelyesine gidin ve yepyeni motorların krank yatakları ne halde gözünüzlü görün,ustalardan işitin..kompresyon kaçıran tüm motorlar kalın yağ konulduğunda bir nebze çekişi artar,bunun için bora,silke vs ihtiyaç yok..aşırı yapışkan özellikleri olan bu katkılar zamanla vede özellikle krank yataklarında öyle bir katman oluşturuyorki parçaların arasında sürekli ve akışkan yağ filmi oluşmasına izin vermiyor..sanırım ne demek istediğimi anlamışsınızdır..selamlar
şunuda eklemek isterim...motorunuz kötü durumdaysa bir litre SAE 90 numara şanzıman yağı ekleyin..iddaa ediyorum Borpower dan 5 kat daha fazla performans artacak ama şanzıman yağı ısıya dayanıklı olmadığı için motorun içinde 1000 km bile dayanmaz fakat çok kalın viskozitesi ile aradığınız mucizeyi gerçekleştirir
Son düzenleme: