nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaş bunun milliyetçilikle alakası yok illa kullanırsam kendi ülkemde üretileni kullanırım demek suçmu ben kimseyi zengin etme hevesliside değilim çünki kendim zengin değilim ayrıca arabamda petrol ofisinin ürünlerini kullanmaktan hep gurur duydum buda beni bağlar ayrıca teflonun patentinin kim tarafından ne zaman alındığı internette mevcut ama bugünkü kullanılan teflonu geliştiren Ali Erdemirdir bununlada gurur duyuyorum ayrıca aile geleneğimize bağlı olarak CHP'li Atatürk milliyetçisiyim bununlada gurur duyuyorum herkez kullandığı ürünlerin markasını yazsın (yağ-antifiriz-hidrolik) gibi kim kimi zengin ediyormuş görelim konuyu daha fazla uzatmayalım yönetici arkadaşlar benim bu konudaki mesajlarımı silerlerse yerinde olur ...saygılar....:(

Cem Çınar kardeşim -yaşıtız :)- bende isterim Türkçe bir marka veya bir Türk mucizeler üretsin,memlekete değer katsın,insanlara faydalı olsun..burda amaç kimseyi küçük görmek değil,heleki kendi vatandaşımızı..

lakin bu katkı maddeleri zaman içinde faydadan çok zarar veriyorlar..çok detaya girip kafanızı daha çok karıştırmayacağım..bir gün sanayide herhangi bir motor rektifiye atelyesine gidin ve yepyeni motorların krank yatakları ne halde gözünüzlü görün,ustalardan işitin..kompresyon kaçıran tüm motorlar kalın yağ konulduğunda bir nebze çekişi artar,bunun için bora,silke vs ihtiyaç yok..aşırı yapışkan özellikleri olan bu katkılar zamanla vede özellikle krank yataklarında öyle bir katman oluşturuyorki parçaların arasında sürekli ve akışkan yağ filmi oluşmasına izin vermiyor..sanırım ne demek istediğimi anlamışsınızdır..selamlar

şunuda eklemek isterim...motorunuz kötü durumdaysa bir litre SAE 90 numara şanzıman yağı ekleyin..iddaa ediyorum Borpower dan 5 kat daha fazla performans artacak:) ama şanzıman yağı ısıya dayanıklı olmadığı için motorun içinde 1000 km bile dayanmaz fakat çok kalın viskozitesi ile aradığınız mucizeyi gerçekleştirir:)

Son düzenleme:
Cem Çınar kardeşim -yaşıtız :)- bende isterim Türkçe bir marka veya bir Türk mucizeler üretsin,memlekete değer katsın,insanlara faydalı olsun..burda amaç kimseyi küçük görmek değil,heleki kendi vatandaşımızı..

lakin bu katkı maddeleri zaman içinde faydadan çok zarar veriyorlar..çok detaya girip kafanızı daha çok karıştırmayacağım..bir gün sanayide herhangi bir motor rektifiye atelyesine gidin ve yepyeni motorların krank yatakları ne halde gözünüzlü görün,ustalardan işitin..kompresyon kaçıran tüm motorlar kalın yağ konulduğunda bir nebze çekişi artar,bunun için bora,silke vs ihtiyaç yok..aşırı yapışkan özellikleri olan bu katkılar zamanla vede özellikle krank yataklarında öyle bir katman oluşturuyorki parçaların arasında sürekli ve akışkan yağ filmi oluşmasına izin vermiyor..sanırım ne demek istediğimi anlamışsınızdır..selamlar

şunuda eklemek isterim...motorunuz kötü durumdaysa bir litre SAE 90 numara şanzıman yağı ekleyin..iddaa ediyorum Borpower dan 5 kat daha fazla performans artacak:) ama şanzıman yağı ısıya dayanıklı olmadığı için motorun içinde 1000 km bile dayanmaz fakat çok kalın viskozitesi ile aradığınız mucizeyi gerçekleştirir:)

benim aracımla ilgili sorunum şuan yok zaten bu tür ürünleride kullanmıyorum verdiğin bilgiler için sağol...

Ilginc bir yaklasim olmus bundan sonra benzin almayalim arkadaslar yapmayalim, boyle turk arabasi vardida benmi binmedim kendi adima soyluyorum bor power kullanarak kimse bu ulkeyi kurtaramaz. Baska isler bunlar,

Depono koydugun her kurus benzin amerikayi vs zengin ediyor istersen burdan yak.

cem çınar kardeşim -yaşıtız :)- bende isterim türkçe bir marka veya bir türk mucizeler üretsin,memlekete değer katsın,insanlara faydalı olsun..burda amaç kimseyi küçük görmek değil,heleki kendi vatandaşımızı..

Lakin bu katkı maddeleri zaman içinde faydadan çok zarar veriyorlar..çok detaya girip kafanızı daha çok karıştırmayacağım..bir gün sanayide herhangi bir motor rektifiye atelyesine gidin ve yepyeni motorların krank yatakları ne halde gözünüzlü görün,ustalardan işitin..kompresyon kaçıran tüm motorlar kalın yağ konulduğunda bir nebze çekişi artar,bunun için bora,silke vs ihtiyaç yok..aşırı yapışkan özellikleri olan bu katkılar zamanla vede özellikle krank yataklarında öyle bir katman oluşturuyorki parçaların arasında sürekli ve akışkan yağ filmi oluşmasına izin vermiyor..sanırım ne demek istediğimi anlamışsınızdır..selamlar

şunuda eklemek isterim...motorunuz kötü durumdaysa bir litre sae 90 numara şanzıman yağı ekleyin..iddaa ediyorum borpower dan 5 kat daha fazla performans artacak:) ama şanzıman yağı ısıya dayanıklı olmadığı için motorun içinde 1000 km bile dayanmaz fakat çok kalın viskozitesi ile aradığınız mucizeyi gerçekleştirir:)

+1907

Ilginc bir yaklasim olmus bundan sonra benzin almayalim arkadaslar yapmayalim, boyle turk arabasi vardida benmi binmedim kendi adima soyluyorum bor power kullanarak kimse bu ulkeyi kurtaramaz. Baska isler bunlar,

Depono koydugun her kurus benzin amerikayi vs zengin ediyor istersen burdan yak.[/QUOTE

mümkün olduğu kadar arkadaşım sen anladın benim nedemek istediğimi ne ülke kurtarmak ne zengin etmek neyse bu konu çok su kaldırır beni mesaj yazmadı sayın siz haklısınız hepinizden özür dilerim...saygılar...

Depono koydugun her kurus benzin amerikayi vs zengin ediyor istersen burdan yak.[/QUOTE

mümkün olduğu kadar arkadaşım sen anladın benim nedemek istediğimi ne ülke kurtarmak ne zengin etmek neyse bu konu çok su kaldırır beni mesaj yazmadı sayın siz haklısınız hepinizden özür dilerim...saygılar...

Yok soyluyorum ozur =luk vs lik birsey yok bence burasi bir forum en nihayetinde konusuyoruz burada ben cok iyi anliyorum ne dediginiz ama diyorum bunlarin cogu yalan dolan bor power mis motor up mis falan filan iste, neyse benden de herkese bir ozur,:sorry:

Dedigim gibi herkes kullansin kararini kendisi versin,:D

Arkadaşlar bayağı bi tartışma konusu olmuş bu ürün. Ben de geçen hafta motor silk aldım. Açıkçası inanmak istiyorum ürüne. Çünkü motorum 200.000 km de. Herhangibir şikayetim olmasada yüksek gelio bana. Etkilerini en fazla hissedenlerden biri olacağıma inanıyorum. Yaklaşık 1 ay sonra denicem. Yorumlarımı yazarım. Ama benimle beraber alan arkadaş Fiat marea 2003 model 130,000 deki aracına koydu. 3. vitesle zor çıktığı yokuşu 4le rahatça çıktığını söyledi. Bunlar ilk etapta güzel. İlerleyen dönemlerde ne olacak açıkçası ben yaşayıp görmek istiyorum. Çünkü kaybedeceğim çok fazla birşey yok.
Açıkçası ben bor madeninin birçok alandaki başarısını takip ediyorum ve faydalarını da gözlemliyorum. Örneğin kendi alanımla ilgili olarak çelikte sertleşebilme ve aşınma dayanımı sağlayan bir element. Çelik sektöründe aşınma dayanımı istenen her alanda kullanılmaya başlandı.
Bir de şu konu var. Krankta topaklanma olmuş vs. şikayetler var. Bunun bor dan kaynaklandığını tespit edebilen var mı? Ben sizin yerinizde olsam yağdan bir numune alıp partikül incelemesine yollatırdım. Bakalım gerçekten topaklanma varmı? NAS sayısı bunu gösterecektir. Bunu yağ aldığınız firmalardan yaptırmanız mümkün. Madeni yağ sektöründe tanıdıklarım var dileyen varsa ben de yaptırabilirim. Yağın viskozitesi ölçülebilir. Bu da bir fikir verecektir.

Eleştirilerin tümü iyi niyetli olduğunun farkındayım. Ama elimizde teknik veriler yokkende bence bir ürünü karalamayalım. Bu her ne olursa olsun.

bende bügün kıslık bakım yaptırmaya götürdüm bor powwwer koyduracaktım adam olmaz buna dedi koymadı gitti :D:D

Geri