nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selmalar.acaba az miktarda olan üst conta yanığı için bir faydası olur mu=?

arkadaşlar ben bu ürünü kullanacam...
bana ankarada nerde satıldığını söyleyebilirmisiniz???
bi de fiyatı nedir. ?? ankarada en ucuz nerde bulurum???
bi de son sorum orjinal ve sahtesi varmı bunların..?? varsa nasıl ayırt edilir.??

hepsiburada.com dan sipariş edebilirsin kapına kadar getirirler.. orjinal sahte sıkıntında olmaz.

uygundur dışarıyla o kadar fark etmez 20 tl yede satan varmış duydum ama orjinal olduğunu hiç sanmıyorum hepsi burada direk tedarikçiden alıyor kapına kadarda getiriyor..

yalnız koymadan önce yağ ve yap filtresinide değiştirmeyi unutmayın eski yağa ve filtreye katmayın verimli olmaz.

arkadaşın 2004 vectra acayip ezgin fazlacada yağ yakıyor oda kullandı hiç bir faydası yok sadece sesi azaltıyor dedi

selim bor o işe yaramıyor yağ yakma olayı bam başka bir şey onu böyle katkıyla falan halledemez arkadaşın bu borunda öyel bir iddası yok zaten..

o iş için stop un ürünleri falan var teflon bazlı onu kullansa yağ yakma kesilir ama o katkının etkisi geçdimi iki misli fazla yağ yakmaya başlar araç sakın onlardan kullanmasın arkadaşın.. onlar motorun bütün kanallarını tıkıyor..

paranızı bu katkılara harcamayın arkadaşlar,faydalı bir ürün satın almak isterseniz bunu deneyin...............

Mobil 1 Extended Life 10W-60

Yağ sızıntılarını önlemek için ek conta onarıcılar içerir
Motoru daha temiz tutmak ve aşınmayı azaltmak için çamur oluşumunu azaltır
Eski motorları daha iyi korumak ve yağ tüketimini azaltmak için daha yüksek viskoziteye ve daha fazla fosfora sahiptir

motor yağ sızdırıyorsa yağ yakıyorsa teknik müdahele şarttır hiç bir katkı maddesi öyle mucizevi bir çözüm sunamaz

Geri