nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uygundur dışarıyla o kadar fark etmez 20 tl yede satan varmış duydum ama orjinal olduğunu hiç sanmıyorum hepsi burada direk tedarikçiden alıyor kapına kadarda getiriyor..

yalnız koymadan önce yağ ve yap filtresinide değiştirmeyi unutmayın eski yağa ve filtreye katmayın verimli olmaz.

teşekkürler... alalım bakalım bi... nasıl olacak arabam..

paranızı bu katkılara harcamayın arkadaşlar,faydalı bir ürün satın almak isterseniz bunu deneyin...............

Mobil 1 Extended Life 10W-60

Yağ sızıntılarını önlemek için ek conta onarıcılar içerir
Motoru daha temiz tutmak ve aşınmayı azaltmak için çamur oluşumunu azaltır
Eski motorları daha iyi korumak ve yağ tüketimini azaltmak için daha yüksek viskoziteye ve daha fazla fosfora sahiptir
arkadaşımın vectraya servis bu yağı koymuş bende ilk duydum 10 60 mobil varmıymış yanlışın olmasın kopya olmasın dedim.yetkili serviste bakımları yapıldı yağ yakmayı mı yoksa onarıcımı ne öğle bir durumu varmış.allaha şükür bizdede yağ yakma var ama yağ deyişimine kadar araç hiç ikaz vermedi.10bin deyiştiriyorum en fazla 1lt yakıyor tahminim buda normaldir herhalde

arkadaşımın vectraya servis bu yağı koymuş bende ilk duydum 10 60 mobil varmıymış yanlışın olmasın kopya olmasın dedim.yetkili serviste bakımları yapıldı yağ yakmayı mı yoksa onarıcımı ne öğle bir durumu varmış.allaha şükür bizdede yağ yakma var ama yağ deyişimine kadar araç hiç ikaz vermedi.10bin deyiştiriyorum en fazla 1lt yakıyor tahminim buda normaldir herhalde

mobil yıpranmış kompresyon kaçıran motorlar için özel kalın viskoziteye sahip bu yağı yeni sundu piyasaya..

benim aracım 40000 de olduğu için kullanmıyorum ama 150 000 gibi km de kullanılabilir..

tabi Mobil bazıları gibi mucize vaat etmiyor,zaten bunu beklemek hayal olur..en azından kaş yapayım derken göz çıkarmassınız

adı bor,power,up,silk le biten tüm saçma sapan katkılar tamamen göz çıkarmaktadır maalesef..

arkadaşlar arabam 122000 de bor kullandık ve 2000 km nin üstünde yol gittik 1.7 dti...

ve bir depo ile 1170 km yol yaptık ben faydası olduğuna inanıyorum sesiide azalttı performanstada fark oldu .....

Arkadaşlar ben ikinci kez kullandım bence en önemli özelliği şu önceleri yağ değişiminde 1000 km sonra yüksek hıza çıktığımda oil lack ikazı veriyordu yağ değişim arasında bir iki kez yağ ilavesi yapıyordum bor kullanmaya başladığımdan beri yüksek hıza çıksam bile o sinir oil lack yazısını görmüyorum ayrıca yağ değişim aralığında hiç yağ ilavesi yaptırmadım değişimde de aynen eksiksiz yağ boşalttılar.

su ile yağ ile araç tamir olmaz sadece bunu bilin arkadaşlar.. tamir teknik bir olaydır müdahele ister.

Geri