nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siz koyun borunuzu sonuçta mobilin bp nin elf in ... aklı bir yer kadar. bu işte bir hayır olsa yağ firmaları bu katkı maddelerini piyasaya sürer kaymağını yerdi.ismi lazım değil bir otomotiv firması tam sentetik motor yağı koyarak arabalarını piyasaya sürdü ve binlerce araba yağ yakmadan silindir cidarlarında glaze oil denen macunlaşmadan dolayı. siz tutmuşsunuz bor katkı maddesi kullanmışsınız bide sürüş keyfiniz dehşet artmış.güler geçerim dahada bişey demem.

denemeden gülersen bence gülünecek hale düşersin, bi daha düşünmeni tavsiye ederim. araba üreticileri hammadesinin%90 nı türkiyede olan bir maddeyi neden geliştirmek istesin sence?

Efe babm da arabaya koymuş sanki motor sesi azaldı diyor nedeni işte yağ filminin uzun süre ve kalın olarak kalmasını sağlamak ve yakıt buhar yağ kaçaklarını önleyerek vuruntu seslerini azaltıyo ... sesi azalıyor ama yakıtta bi değişme henüz sezmedi bakalım ne olcak...

Efe babm da arabaya koymuş sanki motor sesi azaldı diyor nedeni işte yağ filminin uzun süre ve kalın olarak kalmasını sağlamak ve yakıt buhar yağ kaçaklarını önleyerek vuruntu seslerini azaltıyo ... sesi azalıyor ama yakıtta bi değişme henüz sezmedi bakalım ne olcak...

ya ben sese taktım çnk aracım sanki biraz sesli çalışıyo, öle dizel gibi diil ama ne biliyim çok da sessiz diil..

gerçi başka bi Corsa C Twinport'la karşılaştırmadım ama ne biliyim işte..

tabi insanın tedirgiyor acaba benim aracımın sesi nasıldı nasıl oldu gibi... biz okydurduk ama ben şu anlık bi şey farkedemedim...:S belki bu işler psikolojiktir:D

sende haklısın boru koymalıyım honlama çizgileri arasına bu madde yapışmalı orda yağ yerine bu madde bulunmalı sonra tabiki ses azalmalı ve bende akşam çok mutlu olarak uyumalıyım.denemeye gerek yok bize bunun mektebii okuttular.makina mühendisiyim az buçuk anlarım bu işlerden.

tabi insanın tedirgiyor acaba benim aracımın sesi nasıldı nasıl oldu gibi... biz okydurduk ama ben şu anlık bi şey farkedemedim...:S belki bu işler psikolojiktir:D

doğru diosun aslında, ama işte konuyu açan İmran Abi'nin testleri fln bi bitsin, çnk ilk mesajında çok detaylı anlatmıştı, ondan sora karar vercem..

hım.. test için litre bazında ölçüm felan yapıyorsa iyi ben pedere de yap diyorum ama uğraşmaz:D o yüzden ne kadar farketti bişiy söyleyemiyorum ...45 ytl ye almış yağı değiştirdiği yerde...

bugün bu bor hakkında hiç iyi şeyler duymadım umarım yalnıştır duyduklarım.

bende bugun koydum. 1.7 lerin sesini bilirsiniz. makine kuzuya dondu sesi çıkmıyo artık:)

siz koyun borunuzu sonuçta mobilin bp nin elf in ... aklı bir yer kadar. bu işte bir hayır olsa yağ firmaları bu katkı maddelerini piyasaya sürer kaymağını yerdi.ismi lazım değil bir otomotiv firması tam sentetik motor yağı koyarak arabalarını piyasaya sürdü ve binlerce araba yağ yakmadan silindir cidarlarında glaze oil denen macunlaşmadan dolayı. siz tutmuşsunuz bor katkı maddesi kullanmışsınız bide sürüş keyfiniz dehşet artmış.güler geçerim dahada bişey demem.

hocam makina mühendisiymişsin ama şu yaptığın yorum hiç bilimsel değil malesef.
konuyu açan arkadaşın mesleği ne bilmiyorum ama net bilimsel bir yaklaşımla denemesini başlatmış sonucunu bildirecek, diğer arkadaş da denemiş farkını hissetmiş yorumlarını belirtmiş.

bir buluşu büyük firmalar yapmadı diye sahte olması gerekmez...
tepkim bu bakış açınızadır,niyetim bu katkıları savunmak değil

ben de makina mühendisiyim ve bu katkıları araştırmaktayım, bu konuyu açan arkadaşın deneme sonuçları da aydınlatıcı olacak benim için

Geri