Nokia 5800 XM vs Nokia X6 16GB

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M3R4KLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nokia 5800 XM mi Nokia X6 16GB mı?

• Kullanılan toplam oy
    39
Görüntü kalitesi aynı hiçbir bozulma yok..açık havada dahada mükemmel görüntü veriyo renk doygunluğu ve netlik açısından

Görüntü kalitesi aynı hiçbir bozulma yok..açık havada dahada mükemmel görüntü veriyo renk doygunluğu ve netlik açısından
perfect japonlar gibi ıvır zıvır ne varsa çekime devam:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Senin ıvır zıvır dediğin şeylerde insanlar başka şeyler görebiliyor yada hoşuna giden bişey olabiliyor -kaldı ki bunlar sadece deneme fotoları iş olsun diye çekilmiş fakat yinede esprinizi hoş bulmadım ne anlamda yapmış olursanız olun...

Senin ıvır zıvır dediğin şeylerde insanlar başka şeyler görebiliyor yada hoşuna giden bişey olabiliyor -kaldı ki bunlar sadece deneme fotoları iş olsun diye çekilmiş fakat yinede esprinizi hoş bulmadım ne anlamda yapmış olursanız olun...
ben o anladıgnız anlamda söylemedim bi ara buraya gelmişlerdi japonlr ne var yok çekiyorlardı kapalı çarşı die bi yer var biber miber komigime :Dgitti bunuda espiri olsun die dedim test amaçlı çektiginizi biliyoruz iyi forumlar ;)

Geri