normal dizel bakımı dışında ekstra yapılıcak neler var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5-30 deyince 320'den atladı dedim :D

hııı şimdi düştü ceton:) olm sende müneccim muamelesi yapmasana

bu arada iyidir yan sanayi çingen sen nasılsı :D

cingen cingen geziyoz beya..

320D lerin bazı modellerinde kronik enjektör sorunu var 2 arkadasımda vardı ordan bilmiyorum bu arac E-90 mı 163 hp lik verisyon mu??

e92 kasa coupe kaç beygir olduğunu bilmiyorum.. sanırım 170 civarıdır..

teşşekkürler arkadaşlar araç otomatik deviri normal çıkıyor.. sanırım önce ibr enjektörleri temizletelim sonra egzosa baktıralım tıkanıklık varmı diye sonrada bir turbo temizliği yaptıralım..

abi enjektörler temizlenirken katalizörü de temizliyormuş o kimyasallar tanıtımları öyle boşuna katalizörü açtırma sonra düzgün yapan var yapamayan var bozuk para sürtmesi gibi ses çıkar yapamazlarsa turbo temizliğindden önce birde turbonun borularını kontrol edin delik yarık olabilir olmadı turboyu rektifiye edip tmizleyen yerler var yanlış hatırlamıyorsam 200 le 500 arası değişiyordu

önce enjektör yapalım o zaman sonra bir turboya baktıralım bu turboyu açıp temizleyip aşınan parçaları varsa değiştirip kapıyorlarmış.. bunlar bittimide en son bir bosch a carbon clean e sokarız

320D lerin bazı modellerinde kronik enjektör sorunu var 2 arkadasımda vardı ordan bilmiyorum bu arac E-90 mı 163 hp lik verisyon mu??

bu yoruma göre yazıyorum bunu abi birde bu şekilde kontrol ederseniz benim pederinkindede olmuştu yokuşta gazı köklediğinizde hızlanmak yerine yavaşlıyor güç kaybediyorsa ayağınızı çekip yavaş yavaş gazı arttırınca hızlanıyorsa enjektör sorunudur garantisi varsa garantiden hallederler gak guk edecek olurlarsa bastırın mutlaka yapıyorlar:)

bmw lerde yanlis yag degisimi bile performansi etkiliyor hakan.. arabanin km si kacta yazarsan daha faydali olabiliriz.yag degisimini kesinlikle 5w30 yapmasini siddetle tavsiye ediyorum.mobil 1 yada castrol edge ikiside güzel..

Son düzenleme:
bmw lerde yanlis yag degisimi bile performansi etkiliyor hakan.. arabanin km si kacta yazarsan daha faydali olabiliriz.yag degisimini kesinlikle 5w30 yapmasini siddetle tavsiye ediyorum.mobil 1 yada castrol edge ikiside güzel..

:good::good::good:

70 binde araba araba resmi servisde bakıma giriyor bu sorununu halledelim arabayı kısa süreliğine ben alıcam.. audiyi vericem arkadaş yurtdışına çıkıyor bmw i alıcam benim yiğenin a5 coupe si bende 1.8 tfsi çok fazla yakıyor onu geri vericem her gün 50 tl benzin atıyorum bitiyor..

Geri