Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sohayli link' Alıntı:Keşke konunun başından beri konuşulan mevzular ile ilgili durumu da açıklığa kavuştursanız.
Yapıldığı iddia edilen indirimler ile ilgili mesela. Yazdığımız onca bakım ile ilgili mevzu. Biliyorum Odak forumun sponsoru bunu yapmak sizin için zor ama bir umut işte bendeki![]()
Hediye falan edilen bir sey yok ,bakimimi odak ya da balkanda yaptrmadim surtasda yapildi balkan ve idak 520 civari fiyat cekerken ki aracimi balkandan aldim ven 490a yaptrdim demek ki odak ole indirim falan yapmiyormus neyi tartisiyorsaniz hala anlamiyorum fiyatlar ortada aracima yapilanlar: balans ayari cam suyu , polen mazot filtresi karter yag tapasi hava filtresi yag filtresi balata spreyi sarf malzeme 5w30 dexos2 4lt gm yag =490 odak 520 verdi ve balans ayariyla spreyde yoktu hala odak indiim yapiyor demek artik komik olur arkadaslar ama detayli motor temizligide yspiyorsa o zsman hakkini yememek lazimBÖLENT link' Alıntı:045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup
Bakimda motor temizliği benim bildigimde hediye ediliyor.
sohayli link' Alıntı: