Ynt: Odak Opelsizasla indirimi ve Mobil 1 Yağ sorunu
neden güldünüz yemişler mi beni?
neden güldünüz yemişler mi beni?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sohayli link' Alıntı:Ucuza mal etmek için traktör yağı kullanacak insan servisin önünden bile geçmez zaten fiyatlardan dolayı.
Müşteri bilinçli zaten tam sentetik yağ kullanmak istiyor ama servisin bilinci kendi kazancı için çalışıyor.
Biz bile bu listeden haberdarız ama servisin haberi yok demek ki.
Nasıl olsa anlamaz garantisi bozulur aracın de salla.
Ama en azından faturası olmak kaydı ile yapılabileceğini öğrendik.
eketen link' Alıntı:sn sohayli
Öncelikle şunu söyleyeyim ben servisleri kesinlikle savunmuyorum. Bahsi geçen servisle de en küçük alakam, diyaloğum olmamıştır bugüne kadar.
Ucuzcu da olsa detaycı da garanti süresi boyunca herkes servislere mahkum. İyi niyet politikası ile Toyota gibi garanti sonrası yaklaşımı olanlara ise sürekli muhtacız. İnsanların bilinçli olması derken her önüne sunulanı yememesini kastediyorum. Yukarıdaki listeyi bilip ona göre tavır koyabilmek gibi. Garanti sonrası oluşacak manifold hatasının ücretsiz değişimi olmak zorunda olduğunu bilmesi gibi. Servislerin neredeyse hepsi aynı. Adamına göre tavır olmayanı yok. Ayrıca mobil koyduğunu söyleyenler de ne derece doğruyu söylüyor. Faturaya yansıtmak kolay. Ben bizzat değişmeyen yağı değişti olarak gösterenini gördüm. Zaten içeriye müşteriyi almamaları çok şey anlatıyor.
dreamofice link' Alıntı:Hakikaten üçkağıtçılar ama; bakım yaptırırken motor temızlıgıde yapalım dedıler 140 tlden 80' düşürdük kampanya var dıye ballandıra ballandıra anlattılar içeridekı plastık kısmada koruyucu sürüyoruz falan dedıler ok yapın dedım sonra autowawı aradım 30 tlye yapıyorlarmıs ayak ustu 50 tl gecırmısler; zaten 500 tl verdıgımız bakımıda dısarıda en fazla işcılık dahıl 300'e yaptırırız ,elimiz mahkum 2 yıl yaptıracagız ama sonrasında bıraz zor görüşürüz.
045thumbsup 045thumbsup 045thumbsupMeRt link' Alıntı:Bakım zamanı motor temizliği için Odak mı size fiyat verdi ve ne zamandı acaba?
Çünkü bildiğim kadarıyla bir süredir bakıma Odak'a giden tüm üyelerimize motor temizliği ücretsiz yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.
Yanlış hatırlamıyorsam Temmuzun 7'si yada 8'inde 30.000 bakımım için Odak'taydım. Benimle birlikte servise forumdan iki araç daha bakıma gelmişti.
Ben dahil üç aracada ücretsiz motor temizliği yapıldı.