OGS den bedava

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok yok ben yeni birşey duydum.
Geri geri arabayı iki teker üstünde ogs den geçirince ücret almıyormuş. Üstüne birde aletten alkış sesi veriliyormuş.
(Abi bunu yayıcan şehir efsanesi diye maillerle ondan sonra seyredicen köprüde cümbüşü. Kesin inanan bir şahsiyet çıkar bizim millette bu akıl varken.)

sevgili arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. ben kimseye böyle birşeyin gerekli olup olmadığını yada doğru olup olmadığını en ilginci de günah olup olmadığını sormadım. zaten bunu bilebilirim ben de sizler gibi. ben sadece bilgi olarak sordum merakımdan.
ayrıca bu konulardaki duyarlılığınızı tüpraşın, telekomun ve nihayet bu yıl bitmeden önce otoyol ve köprülerin satılması konularında da göstermenizi dilerdim bir kişi bile böyle birşeye değinmemiş demek istediğim konu bu diildi bunun ayrımını zaten herkesin yapması gerekir. olay yanlış anlaşılıp toplumsal bir probleme dönüşmüş.

yanlış anlayan herkesten özürdilerim ben anlatamadıysam.

efe074' Alıntı:
sevgili arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. ben kimseye böyle birşeyin gerekli olup olmadığını yada doğru olup olmadığını en ilginci de günah olup olmadığını sormadım. zaten bunu bilebilirim ben de sizler gibi. ben sadece bilgi olarak sordum merakımdan.
ayrıca bu konulardaki duyarlılığınızı tüpraşın, telekomun ve nihayet bu yıl bitmeden önce otoyol ve köprülerin satılması konularında da göstermenizi dilerdim bir kişi bile böyle birşeye değinmemiş demek istediğim konu bu diildi bunun ayrımını zaten herkesin yapması gerekir. olay yanlış anlaşılıp toplumsal bir probleme dönüşmüş.

yanlış anlayan herkesten özürdilerim ben anlatamadıysam.

özür dilenecek birşey yok bence, buradaki yorumlar da sana (sahsına ) degil, yazdıgın konuyadır.üzerine alınma.

Burası bir forum ve forum a açılan konularla ilgili cevaplara açık ve hazır olmak gerekir.

Yani siz ciddi yazabilirsiniz ama yüzyüze konuşulmuyor okuyan aklından geçeni yazıyor kimi ciddi yazar kimi dalga geçer bunları hosgörü ile karşılamak lazım.

kimse size neden yapıyorsunuz dememişki gerek yok demiş öyle birşey oluyorsa bile yapmak daha sakıncalı demiş üsluplar farklı olabilir ama bu sanal ortam bari burda standartlarımızın dışına çıkmayı deneyelimki ufkumuz genişlemiş olsun.

Kimse küfür etmediğine göre alıncak kırılcak bir durum yok .

eğer benim yazdığıma kırıldıysan ben senden özür dilerim.

pzeronero' Alıntı:
özür dilenecek birşey yok bence, buradaki yorumlar da sana (sahsına ) degil, yazdıgın konuyadır.üzerine alınma.

aynen katılıyorum...

ayrıca forum kuralları gereği siyaset yapmak da yasak olduğundan bence ne tüpraş ne de telekoma girelim...

yok ben kırılmanın dışında konu farklı yerlere gidiyo gereksizce diye düşünüyorum. ama internet ortamını göz önünde bulundurmak gerekiyo konuyu açmadan önce haklısınız yüzyüze konuşmaya benzemiyo. ben de bu forumu arkadaşların bilgilerinden faydalanmak ve kendi bilgilerimi paylaşmak için kullandığımdan böyle cewaplar geleceğini tahmin etmedim. olay bundan ibaret yani arkadaşlar, uzamasına gerek yok zaten çoğumuzun butür konularda aynı fikirleri paylaştığını umut ediyorum.

efe074' Alıntı:
yok ben kırılmanın dışında konu farklı yerlere gidiyo gereksizce diye düşünüyorum. ama internet ortamını göz önünde bulundurmak gerekiyo konuyu açmadan önce haklısınız yüzyüze konuşmaya benzemiyo. ben de bu forumu arkadaşların bilgilerinden faydalanmak ve kendi bilgilerimi paylaşmak için kullandığımdan böyle cewaplar geleceğini tahmin etmedim. olay bundan ibaret yani arkadaşlar, uzamasına gerek yok zaten çoğumuzun butür konularda aynı fikirleri paylaştığını umut ediyorum.
Sen daha yenisin galiba. Bu forumdaki 10 mesaj/saniye hızındaki off-topic olma oranına alışman lazım :) Bak mesela çaktırmadan bu da off-topic oldu:D

neonal' Alıntı:
Bu forumdaki 10 mesaj/saniye hızındaki off-topic olma oranı

şu konuyu biraz açarmısın? bizde ögrenelim şu oranı ?

Geri