OGS den bedava

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben size şole örnek verim istanbulda taksimi araç trafiğine kapatacaklar yanlızca taksim meydanını ve girişinde para ödemek zorunda kalacak taksime arabamızı sokabilmek için sen araba almışsın benzini koymuşsun ve senin seyahat etme özgürlüğünü bi şekilde alıyolar para vermezsen giremiyosun ben inanıyorumki birlikte hareket edilirse aslında değişicek çok şey var

bj6766' Alıntı:
belediye otobüsüne bindiğinde yolu kullandığın içinde ayrı yandan para ödüyo musun

iyide arkadaşım belediye otobüsüne ödediğin para dolaylı olaraktan sana yol su elektrik olarak dönüyor.yoksa bu çark dönmez.;)

06bb2655' Alıntı:
iyide arkadaşım belediye otobüsüne ödediğin para dolaylı olaraktan sana yol su elektrik olarak dönüyor.yoksa bu çark dönmez.;)
İYİDE ARKADAŞIM SENİN VERDİĞİN VERGİ İLEDE KÖPRÜ YAPILIYO BAKIMIDA YAPILIYO NE İÇİN VERGİ VERİYOSUN

bj6766' Alıntı:
İYİDE ARKADAŞIM SENİN VERDİĞİN VERGİ İLEDE KÖPRÜ YAPILIYO BAKIMIDA YAPILIYO NE İÇİN VERGİ VERİYOSUN

anlatamıyorum galiba vatandaşlık görevin vergi vermekle bitmiyor.ozaman vergimi verdim herşey beleş köprü,otoyol,deniz yolu,demiryolu...vs
bazı yükümlülükleri yerine getirmen gerekiyor.ayrıca küçük harflerle konuş güzel tartışalım...

Ister Büyük Yazarim Ister Küçük Ole Bi Kural Yok Varsa Uyari Gelsin Büyük Harfle Yazdin Diye
Ki Sadece Ben Düşüncemi Paylaşiyorum Saçma Buluyorsan Da Kendi Düşüncen Ben Senin Düşüncene Bişi Demiyorum
Ben Olayin şu Noktasindayim Ki Anlatamadim
Arabani Almişsin
Benzini Koymuşsun
Motorlu Taşitlar Vergisini ödemişsin
Devlete Karşi Bütün Yükümlülükleri Yerine Getirmişsin Ama Bi Yakadan Bi Yakaya Geçerken Senden ücret Talep Ediliyo Bu Yanliş
Yakinda Ole Bi Yere Gelirizki Evin önüne Araci Park Ettiğimizde Bile Bizden ücret Alirlar Biz Sesimizi çikarmayiz Benim Dediğim şey Başka Yönlere De çekilir Bana Dersin Seyahat Etme özgürlüğün Varsa Benzin Bedava Olsun Ama Ben Başka Bi Açidan Bakiyorum Ki Banada Hangi Büyüklükte Yazacağim Hakkinda Bi Yetkinin Bi Yaptiriminin Olacağini Sanmiyorum

bj6766' Alıntı:
Ister Büyük Yazarim Ister Küçük Ole Bi Kural Yok Varsa Uyari Gelsin Büyük Harfle Yazdin Diye
Ki Sadece Ben Düşüncemi Paylaşiyorum Saçma Buluyorsan Da Kendi Düşüncen Ben Senin Düşüncene Bişi Demiyorum
Ben Olayin şu Noktasindayim Ki Anlatamadim
Arabani Almişsin
Benzini Koymuşsun
Motorlu Taşitlar Vergisini ödemişsin
Devlete Karşi Bütün Yükümlülükleri Yerine Getirmişsin Ama Bi Yakadan Bi Yakaya Geçerken Senden ücret Talep Ediliyo Bu Yanliş
Yakinda Ole Bi Yere Gelirizki Evin önüne Araci Park Ettiğimizde Bile Bizden ücret Alirlar Biz Sesimizi çikarmayiz Benim Dediğim şey Başka Yönlere De çekilir Bana Dersin Seyahat Etme özgürlüğün Varsa Benzin Bedava Olsun Ama Ben Başka Bi Açidan Bakiyorum Ki Banada Hangi Büyüklükte Yazacağim Hakkinda Bi Yetkinin Bi Yaptiriminin Olacağini Sanmiyorum

büyük harf chat dilinde bağırmak anlamındadır.bağırarakmı yoksa fikir beyan ederekmi tartışmayı yeğelersin?arabanı al benzinini koy mtv ni ver köprüden geçmek istersende karşılığını ödemek zorundasın.bu heryerde böyle.ayrıca düşünceni saçma bulduğum için değil yanlış bulduğum için yazdım,sen nasıl düşünce paylaşıyosan bende düşünce paylaşıyorum.

06bb2655' Alıntı:
büyük harf chat dilinde bağırmak anlamındadır.bağırarakmı yoksa fikir beyan ederekmi tartışmayı yeğelersin?arabanı al benzinini koy mtv ni ver köprüden geçmek istersende karşılığını ödemek zorundasın.bu heryerde böyle.ayrıca düşünceni saçma bulduğum için değil yanlış bulduğum için yazdım,sen nasıl düşünce paylaşıyosan bende düşünce paylaşıyorum.
haklısın düşünce paylaşıyoruz ben senin düşünceni değiştiremem sende benim uzatmanın bi anlamı yok

V. Yerleşme ve seyahat hürriyeti
MADDE 23. – Herkes, yerleşme ve seyahat hürriyetine sahiptir.
Yerleşme hürriyeti, suç işlenmesini önlemek, sosyal ve ekonomik gelişmeyi sağlamak, sağlıklı ve düzenli kentleşmeyi gerçekleştirmek ve kamu mallarını korumak;
Seyahat hürriyeti, suç soruşturma ve kovuşturması sebebiyle ve suç işlenmesini önlemek;
Amaçlarıyla kanunla sınırlanabilir.
(Değişik: 3.10.2001-4709/8 md.) Vatandaşın yurt dışına çıkma hürriyeti, vatandaşlık ödevi ya da ceza soruşturması veya kovuşturması sebebiyle sınırlanabilir.
Vatandaş sınır dışı edilemez ve yurda girme hakkından yoksun bırakılamaz.

sen bu maddeden köprülerin beleş olması kasnısına vardıysan tartışmayalım saygı duyarım...fikrini değiştirmek için söylemedim sadece kanunu yanlış yorumladığını görmeni istedim...

saygılar

06bb2655' Alıntı:
V. Yerleşme ve seyahat hürriyeti
MADDE 23. – Herkes, yerleşme ve seyahat hürriyetine sahiptir.
Yerleşme hürriyeti, suç işlenmesini önlemek, sosyal ve ekonomik gelişmeyi sağlamak, sağlıklı ve düzenli kentleşmeyi gerçekleştirmek ve kamu mallarını korumak;
Seyahat hürriyeti, suç soruşturma ve kovuşturması sebebiyle ve suç işlenmesini önlemek;
Amaçlarıyla kanunla sınırlanabilir.
(Değişik: 3.10.2001-4709/8 md.) Vatandaşın yurt dışına çıkma hürriyeti, vatandaşlık ödevi ya da ceza soruşturması veya kovuşturması sebebiyle sınırlanabilir.
Vatandaş sınır dışı edilemez ve yurda girme hakkından yoksun bırakılamaz.

bende sana saygı duyuyorum

eyvallah iyi geceler...

Geri