OGS den bedava

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pzeronero' Alıntı:
şu konuyu biraz açarmısın? bizde ögrenelim şu oranı ?
Hmm şöyle açıkliyim. Bir konuda mesela ufak bir ayrıntı oluyor. Herkes konunun özünü bırakıp o ayrıntı hakkında tartışmaya başlıyor. Bana bunlar oldum olası garip gelmiştir. Mesela konunun başında da arkadaş belirtmiş yapacağımdan değil de duydum oluru nedir bunun diye sormuş. Konunun özünden sapılıp davranış doğru mu yanlış mı oraya gitti. Tamam herkes fikrini açıklamakta özgürdür. Hatta bu mesajımdan sonra alt tarafa çok "Sanane kardeşim bu benim fikrim" diyen olacak. Doğrudur, sizin fikrinizdir, yazın, eyvallah. Ama bu da benim fikrim. Çok off-topic olunmasa forum sağlığı açısından iyi olur. Forumun veritabanı dolmaz fazladan. Bak mesela yine off-topic olduk. Bu konuda daha görüş bildirmek isteyen varsa özelden fikir alış-verişinde bulunabiliriz ve böylece off-topic olmayız ;)

bildiğim kadarıyla hem önde hemde arkada kamera var.. öndeki arabaya istediğin kadar yanaş geçtikten sonra diğer kamera zaten arkandaki plakayı çekecektir..

arkadaşım bu kamera görüntüleri inceleniyor herhale dimi nasıl olsa yakalanırsın o yüzden hiç bulaşma(sen yapmazsın ama bn söliyim yinede :))

Bu böyle olmaz,en güzeli sen kendin bi kaç kere kaçak olarak geçmeyi dene,hem merakını giderirsin,hem de bize sonucu söylersin...

Ahah :kop: güzel yaklaışm ;)

efe bu lafım sana değil.milletçe 3kağıtçı olduk çıktık nasıl 3-5 kuruş tokatlarım derdindeyiz.sen ben o beleş geçersek devlet nasıl yol yapacak?arkadaşının babasınada iletirsen sevinirim.oda yaptımı bilmiyorum ama yaptıysa yazıklar olsun...

arkadaşlar konu ile pek bağdaşmıyo ama anayasada şole bi kanun var insanların seyahat etme özgürlükleri kısıtlanamaz veya elinden alınamaz şimdi bakıyosunuz iki köprüde paralı aslında bi köprünün ücretsiz olması gerekir bunun için aslında dava açılsa ben çok iyi sonuç verir bu benim düşüncem mantıksız gelebilir sizlere

bj6766' Alıntı:
arkadaşlar konu ile pek bağdaşmıyo ama anayasada şole bi kanun var insanların seyahat etme özgürlükleri kısıtlanamaz veya elinden alınamaz şimdi bakıyosunuz iki köprüde paralı aslında bi köprünün ücretsiz olması gerekir bunun için aslında dava açılsa ben çok iyi sonuç verir bu benim düşüncem mantıksız gelebilir sizlere

anayasada herşey beleş olcak diye bir yasa olacağını sanmıyorum.seyahat etme özgürlüğü varsa iett-ego da beleş olmalıki insanlar istediği yere gidebilsin...bence bu yanlış anlaşılmış bir anayasa ama şu olabilir şartlar yerine getirilirse istediğin yere tabi gidebilirsin...:good:

belediye otobüsüne bindiğinde yolu kullandığın içinde ayrı yandan para ödüyo musun

efe074' Alıntı:
sevgili arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. ben kimseye böyle birşeyin gerekli olup olmadığını yada doğru olup olmadığını en ilginci de günah olup olmadığını sormadım. zaten bunu bilebilirim ben de sizler gibi. ben sadece bilgi olarak sordum merakımdan.
ayrıca bu konulardaki duyarlılığınızı tüpraşın, telekomun ve nihayet bu yıl bitmeden önce otoyol ve köprülerin satılması konularında da göstermenizi dilerdim bir kişi bile böyle birşeye değinmemiş demek istediğim konu bu diildi bunun ayrımını zaten herkesin yapması gerekir. olay yanlış anlaşılıp toplumsal bir probleme dönüşmüş.

yanlış anlayan herkesten özürdilerim ben anlatamadıysam.

:good: :good:

valla ben gecerken motorlarda benim yanımda geçiyo ama arac için çok mantıklı sonuçta algılayıcı var ve önden arkadan görüntü kaydediliyor
merakına bildigim kadarı ile cevap vermeye çalıştım sıkma canını keyfini çıkar muhabbetin

Geri