OGS yeri hakkında

Ynt: OGS yeri hakkında

Bu arada OGS'lerde çok gizli ve çok şık duruyor ha. (:

Peki OGS'yi nereden alıyoruz ya da nereden almamızı öneririsiniz? Örneğin ben İş ve Garanti bankası müşterisiyim oralardan nasıl temin edebilirim?

iakgul link' Alıntı:
Peki OGS'yi nereden alıyoruz ya da nereden almamızı öneririsiniz? Örneğin ben İş ve Garanti bankası müşterisiyim oralardan nasıl temin edebilirim?

Tek yapmanız gereken ruhsat ile beraber başvurmanız garantiye yada iş bankasına hemen verirler :) detaylarını zaten ödeme seklini görevli arkadaş anlatıyor ama ben ön bilgi olarak söliyim 1 tane kredi kartı gerekli ogs cihazı ıcın 30-50 tam sınırlarını hatırlamıorum kontur yuklenıo icine konturunuz bittikce kredi kartından cekim yapılıyor detaylı bilgi ayrıca mail adresinize gelio nerden gectiniz hangi saat gün kaç kontürünüz gitmiş vb..

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
[quote author=Özer link=topic=1560.msg61152#msg61152 date=1322329389]
[quote author=iakgul link=topic=1560.msg61147#msg61147 date=1322329055]

Tek yapmanız gereken ruhsat ile beraber başvurmanız garantiye yada iş bankasına hemen verirler :) detaylarını zaten ödeme seklini görevli arkadaş anlatıyor ama ben ön bilgi olarak söliyim 1 tane kredi kartı gerekli ogs cihazı ıcın 30-50 tam sınırlarını hatırlamıorum kontur yuklenıo icine konturunuz bittikce kredi kartından cekim yapılıyor detaylı bilgi ayrıca mail adresinize gelio nerden gectiniz hangi saat gün kaç kontürünüz gitmiş vb..
[/quote]

garanti bankasına sorduğumda min. 3 haftada gelir demişlerdi bende eeeiiiiyi gunleeeer diyerek çıktım :D
[/quote]

3 haftada anca mı üretiyorlar, Çin'den kişiye özel sipariş mi veriyorlar, bunlar manyak mı? ((:

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
[quote author=Özer link=topic=1560.msg61152#msg61152 date=1322329389]
[quote author=iakgul link=topic=1560.msg61147#msg61147 date=1322329055]

[/quote]

garanti bankasına sorduğumda min. 3 haftada gelir demişlerdi bende eeeiiiiyi gunleeeer diyerek çıktım :D
[/quote]

O nasilmis altin kaplama ogs :) ziraatten aldim 3 dk surmedi :)

Bugün bülent abinin arabasında baktım siyah kısımda hiç belli olmuyormuş ogs rahtlıkla takılabilirmiş.

Herkese selam ben aynanin arkasindaki yagmur sensörünün olsugu kapagi cikattim.sag taraftaki yer ogs icin yapilmis oraya taktim.

ryanwilliams link' Alıntı:
Herkese selam ben aynanin arkasindaki yagmur sensörünün olsugu kapagi cikattim.sag taraftaki yer ogs icin yapilmis oraya taktim.
Resim paylasirmisiniz merak ettim

Su an isteyim birde arabam kar altinda getirmedim aslinda biraz zor kirmamak icin cok ugrastim aynanin arkasinda cama yapisik olan kutuyu  iki elinizle sagdan ve soldan iceriye dogru hafif bastirdigiz da kutuyu acabilirsiniz ama dikkatli yapin kutu zaten iki parca sag tarafi komple cikartin rahat yapaesiniz icinde yeri var takmaya ama oraya yaptigimda kutu tam kapanmadi bende kendi yapiskaniyla beraber yapastirdim ne icerden gorunur ne disardan.

Ne alaka ya...yanlis hatirlamiyosam galiba kitapcikta yagmur sensorunun yazdigi yerde yaziyodu.ben araci alali bir ayi gecti ogs yeni geldi pazar gunu kendim yaptim

Geri