OGS yeri hakkında

Ynt: OGS yeri hakkında

Aynanin arka sindaki cama yapisik olan kapak cikiyor dikkat edin ortasi ayriktir sol tarafta zaten disardanda gorunuyor sensorun lensi sag tarafta ise ogs cihazinin yeri var inanmiyorsan dene

Bencede aynanin ustu daha mantikli. O soktugunuz yer bos olabili ogs yeri degildir.
Sensorede o kadar yakin olmasi bence saglikli olmaz.

Kardeaim sana bisey soyleyeyim gulme kendine cizirti yapiyodu dimi orasi aynen bendede vardi meger kapak yerine oturmamis bak simdi aklima geldi bu sayede bulmustum orayi zaten yeni nesil araclarda boyle olcakmis kirilma falanda olmaz korkmayin yavasca cikartirsaniz rahat olur he

Tabiki herkes kendi tercihini belirtir burası astra j formu olduğu için ben bunları paylaştım arabayı almadan önce 2 ay forumu inceledim sonra aldım herkese iyi alsamlar

Disardan fotoya gerek yok cunku gozukmuyor.o kapagin icinde kendi takildi yer var oraya taktim

Kardesim normali dedigin yer cama yapmişsın bende konu basligi olarak cevap verdim ogs cihazinin yeri o kapagin altindadir diye ogs yi cama yapistirmak icin kullandigin parcasi varya kapagin icinde o taktigin yer var bunu koskoca gm bile soyluyo sen normali cama diyosun

valla kardeş ben kapagın ıcıne yapan kımseyı gormedım
herkez cama yapıstırmış
ıstersen bi anket aç sonuçları gor heee bi ilke imza atmışın o ayrı bişey..

Abicim yeri bilmeyenler cama yapistirir ama yeri varkeb ne gerek var cama yapmaya

Geri