Omega 2.5 V6

sitede Burak abimiz vardı
siteye üye oldu sonra prinsmarka lpg taktırdı 2.5 omegasına
1 kere ayara gitti ve sadece periyodik bakımlarına gidiyor filitre için
hiç bir sorun yaşamadıgını adım gibi biliyorum
sen gidip 2.5 arabaya atiker gibi sacma sapan dönüşüm kiti taktırırsan sorun cıkartır
1000 ytl yerine 2 .000 ytl vericeksin 1 kere bir daha basın agrımayacak

Evet Sametcim.Aynen söylediğin gibi yaptırdık.Geçenlerde 5 günlüğüne Side kızılağaç mevkine gittik.Evden vardığımız nokta 485km.160ykrş.Dönüş biraz yokuş yukarı olduğu için.180ykrş.Yol durumuna göre ara ara 160-180km hızlarada çıktık ne hararet yaptı nede performans düşüklüğü.Takılan sistemin ve işçiliğin önemi büyük arkadaşlar.Araştırmadan herhangi bir sistemi aracınıza taktırmayın.

aaaa Burak abi:D
MaşşALLAH abicim güzel diri mis gibi araban var kazasız belasız sorunsuz;)

Bir arkadaş demişki 2.5 v6'lar çok hareret yapıyor.
İlk aracım otomotik 2.5 v6 idi 97 model arabayı yüksek devirde kullanınca hareret yapıyordu fakat en fazla 100 e kadar çıkıyor daha sonra normale 90'a iniyordu ama ustaya götürdüğümde birşey olmaz diyordu.

Şuanki manuel 2.5 v6 2 kes 6000 devire çıksam direk hareret 100'de hatta geçiyor , fan çalışıyor fakat yetersiz kalıyor gibi geldi bana.

Benim 2.5'lerden bu hareret konusunda malesef biraz canım yandı o yüzden arkadaşa hak veriyorum ama bu biraz kullanan kişiyede bağlı :D

Bu arada hakikaten şöyle düzgün bir opel servisi , canımı yakmayacak bir usta istanbul anadolu yakasında tavsiye edebilecek varsa çok memnun olurum:)
Daha düşük dereceli bir müşir ve radyatörünü temizletmeni öneririm sorunun kalmaz.

Geri