Omega 2.5 V6

biliyorum ancak kullanıcı yorumlarıda önemli benim için.bir kullanıcı memnun değilse ne diye alıyım o aracı

hani derler ya her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır... bu konuda aynen öle... herkes memnun olamaz, herkeste harika demez.... her kafadan bi ses çıkar bazen aklın karışır, bil ki o zaman yanlış karar verirsin...

bu dediğim şu demek değil; kimsenin dediğini takma... bir kişiye sor bilen kişiye sor...

bilgi almaya çalışıyorum araştırıyorum süper bir araç omega ayrıca ona binen ayrıcalıklı.ama bu yakıt bütün işi bozdu gibi.LPG ye güvenemiyorum zaten sevemedim bir türlü.şirkettede kullanıyorum LPG li araç ama ne biliyim kendimi canlı bomba gibi hissediyorum kısacası bana göre değil LPG,benzinlide çok yakacağına göre bu araç kaldı gibi

LPG takılı olanlara hiç bakmıyorum zaten ama benzin korkutuyor.vectraya binmeye korkuyorum bazen:)

ya işte 2.5 motor omegalara tüp takanlardan duyduğuma göre aracın bütün performansı yok oluyormuş,çekiş sıfıra iniyormuş,araba mahvolur diyorlar biniyorsan benzinli bin ya da hiç binme diyorlardı.hatta bu sitede hatırlıyorum.ayrıca 2.5 in vergisi ne olur bilemiyorum
Yalaaann:) Bir fark hissetmezsin bile büyük hacimde LPG'nin yarattığı güç kayıpları çok daha az oluyor. Zaten yeterince güçlü bir araç ki düzgün yapılan dönüşümde güç kaybın olmaz varsayalam 5 hp kaybın olsada hissetmezsin bile LPG bitiriyor diyenler ne olduğu belli olmayan markaları ve işe yaramaz ustalara taktırmışlardır.

LPG'den neden korkarsınız anlamam öyle güzel dönüşüm yapanlar var ki çok dikkatli bakmazsan anlayamazsın, aynı şekilde iyi ayar yapılanlar var LPG'demi gidiyorsunuz benzindemi farkı anlayamazsınız. Her işte olduğu gibi bu iştede kasap ustalar var, işini ciddiye alıp temiz iş yapan ustalarda var bu temiz iş yapan ustalara araçlarına LPG dönüşümü yaptıran kimseden şikayet duymadım.

LPG cebinize olduğu kadar çevreyede yararlı:good:

2.2 benzinliye binmektense 2.5 LPG'yile bin LPG farkını anlayamazsın bile...

Geri