Omega 2.5 V6

sitede Burak abimiz vardı
siteye üye oldu sonra prinsmarka lpg taktırdı 2.5 omegasına
1 kere ayara gitti ve sadece periyodik bakımlarına gidiyor filitre için
hiç bir sorun yaşamadıgını adım gibi biliyorum
sen gidip 2.5 arabaya atiker gibi sacma sapan dönüşüm kiti taktırırsan sorun cıkartır
1000 ytl yerine 2 .000 ytl vericeksin 1 kere bir daha basın agrımayacak

Bir arkadaş demişki 2.5 v6'lar çok hareret yapıyor.
İlk aracım otomotik 2.5 v6 idi 97 model arabayı yüksek devirde kullanınca hareret yapıyordu fakat en fazla 100 e kadar çıkıyor daha sonra normale 90'a iniyordu ama ustaya götürdüğümde birşey olmaz diyordu.

Şuanki manuel 2.5 v6 2 kes 6000 devire çıksam direk hareret 100'de hatta geçiyor , fan çalışıyor fakat yetersiz kalıyor gibi geldi bana.

Benim 2.5'lerden bu hareret konusunda malesef biraz canım yandı o yüzden arkadaşa hak veriyorum ama bu biraz kullanan kişiyede bağlı :D

Bu arada hakikaten şöyle düzgün bir opel servisi , canımı yakmayacak bir usta istanbul anadolu yakasında tavsiye edebilecek varsa çok memnun olurum:)

Bakar kör diye buna derler işte :D
Teşekkür ederim ; ))

sitede Burak abimiz vardı
siteye üye oldu sonra prinsmarka lpg taktırdı 2.5 omegasına
1 kere ayara gitti ve sadece periyodik bakımlarına gidiyor filitre için
hiç bir sorun yaşamadıgını adım gibi biliyorum
sen gidip 2.5 arabaya atiker gibi sacma sapan dönüşüm kiti taktırırsan sorun cıkartır
1000 ytl yerine 2 .000 ytl vericeksin 1 kere bir daha basın agrımayacak

LPG düşünmüyorum alırsam bile

arkadaşlar bende 1997 vectra cdx 2.5 V6 var şu anda landırenzo marka
lpg sistemi takılı uzun yolda 145 kuruş yakıyorum şehir içi 190 kuruş
tabiki sıkıştırırsan farklı yakar . lpg litre fiyatı 1.82 aygaz bu araçların yakıtından bu kadar korkmayın
ahmet turgay antalya keyfli sürüşler mümkünse V6 cdx le

Bir arkadaş demişki 2.5 v6'lar çok hareret yapıyor.
İlk aracım otomotik 2.5 v6 idi 97 model arabayı yüksek devirde kullanınca hareret yapıyordu fakat en fazla 100 e kadar çıkıyor daha sonra normale 90'a iniyordu ama ustaya götürdüğümde birşey olmaz diyordu.

Şuanki manuel 2.5 v6 2 kes 6000 devire çıksam direk hareret 100'de hatta geçiyor , fan çalışıyor fakat yetersiz kalıyor gibi geldi bana.

Benim 2.5'lerden bu hareret konusunda malesef biraz canım yandı o yüzden arkadaşa hak veriyorum ama bu biraz kullanan kişiyede bağlı :D

Bu arada hakikaten şöyle düzgün bir opel servisi , canımı yakmayacak bir usta istanbul anadolu yakasında tavsiye edebilecek varsa çok memnun olurum:)

işte o hararet yapmak diil ztn aracın orjinali öle.. herkes hararet yaptı sanıyo ama fanı orjinalinde 105 te acıyo basit bi müşir değişikliği ile benimki şu anda 95 te acıyo.

arkadaşlar bende 1997 vectra cdx 2.5 V6 var şu anda landırenzo marka
lpg sistemi takılı uzun yolda 145 kuruş yakıyorum şehir içi 190 kuruş
tabiki sıkıştırırsan farklı yakar . lpg litre fiyatı 1.82 aygaz bu araçların yakıtından bu kadar korkmayın
ahmet turgay antalya keyfli sürüşler mümkünse V6 cdx le

Hakikaten bedava yani böyle bir performans aracında böyle ekonomik bir yakıt dilimi.

işte o hararet yapmak diil ztn aracın orjinali öle.. herkes hararet yaptı sanıyo ama fanı orjinalinde 105 te acıyo basit bi müşir değişikliği ile benimki şu anda 95 te acıyo.

Valla 90'a geldiğinde benim fan açılıyo diye biliyorum en azından ses gelio :D
3.Vites son hızını ölçmek için 3-4 kes son devire kadar zorladım 180km'ye yaklaşmıştım o zaman tam kırmızıya gelmişti , bir daha kesinlikle dikkat ettim 90'ı geçirmemeye çalışıyorum.
Gerçekten dediğin gibi ise saol içimi çok rahatlattın.

Geri