omega kullanıcıları buyrun buda bizim gurup olsun.

vallahi eski bir omegacı olarak gurğa katılmak isterim tabi omeganın her kasası ayarıdır ama ben a kasa derim 328 yanlarken nal toplatmıştım ondan dolayı şimdi param olsa gene alırım :D

merhabalar..
bende tutkulu bir omegacıyım.araba şöledir böyledir demek bence boşuna..bir arabadan memnuniyet bekledikleri ile aldıklarınınn oranına bağlı olmakla birlikte ona duyduğu aşka bağlıdır...bence 98 modele sahibim.. birçok insana göre belki külüsütr.bana göre kral..

merhabalar..
bende tutkulu bir omegacıyım.araba şöledir böyledir demek bence boşuna..bir arabadan memnuniyet bekledikleri ile aldıklarınınn oranına bağlı olmakla birlikte ona duyduğu aşka bağlıdır...bence 98 modele sahibim.. birçok insana göre belki külüsütr.bana göre kral..

omega herzaman her yerde kraldır. geçen pazarda 92 modelini gördüm hayranlıkla baktım yine.

Ahanda bende varım, daha yeni gördüm bu topiği.. Kaç kişi olduk şimdi?

98 ama, 2009 araçlara bile değişmem bunu.. Omega anlatılmaz yaşanır, binmeyenler anlamaz ki farkı..

omeganl6.jpg

ya arkadaslar bir ara omegaya tuning yapilirmi falan diye bir konu acilmisti benin bacanagin omegasi tuning resimlerini en kisa zamanda eklicem görsün millet omega tuning oluyormu olmuyormu..

Geri