omega kullanıcıları buyrun buda bizim gurup olsun.

Ahanda bende varım, daha yeni gördüm bu topiği.. Kaç kişi olduk şimdi?

98 ama, 2009 araçlara bile değişmem bunu.. Omega anlatılmaz yaşanır, binmeyenler anlamaz ki farkı..

omeganl6.jpg

hoş geldin aramıza, elit bir tabaka olduğumuzdan:):) şimdilik 5 kişiyiz bakalım sonu ne olacak.

ya arkadaslar bir ara omegaya tuning yapilirmi falan diye bir konu acilmisti benin bacanagin omegasi tuning resimlerini en kisa zamanda eklicem görsün millet omega tuning oluyormu olmuyormu..

bende bir resim ekleyeyim o halde size bişeyler anımsatabilir.

enfesvo6q.jpg

rivayete göre tamı tamına 1005 hp gücünde modifiye edilmiş bir omega var ama ben rastlamadım. sadece rivayet.

evet omegacilar yorum sizlerin... arac orijinal olarak alindi donanim olarak ful+ful daha sonra opel yetkili servis te komplet irmscher yapildi yay larda dahil..cantlar rial lastikler hankok önler 235/40/18 arkalar 265/35/18.görüyorsunuz Türk bayragimizi her yerde dalgalandiriyoruz..

Son düzenleme:
Merhaba AŞKIN ABİ....

Selam arkadaşlar demek buraya toplanıyo kral arabaya binenler..

Buyrun bi ustamız omega tamirinde:(

Ekli dosyalar

• idealworking.webp
    idealworking.webp
    50.6 KB · Görüntüleme: 17
Bide bu var....

Ekli dosyalar

• saab4.webp
    saab4.webp
    53.3 KB · Görüntüleme: 18
eyüp senin aracın katalitiklerini iptal edelim yaa. orta susturucuları at gitsin egzozun önünü açalım:D hem safra atmış olursun. nerden baksan 30 kg;) çok fazla ses çıkmıyo son susturucuyuda boru tipi yaptırmazsan. çok tatlı bi ses alırsın hiçbir aracınkine benzemez hafiften cırlar bmw gibi ama güldür güldür amerikan sesi arka fondan ağır basar....:cool:

Geri