ön konsol uygulamasi piano black

cok parlak geldı bana ama biraz mat olsa sankı daha güzel dururdu...

guzel olmus keske kendımız yapabılcegımız bısey olsaydı daha ıyı olurdu sımdı odemıse paraca yollamak fln

sedefli sıyah boyamişş vernıklı onun icin parlıyo yazin guneşşii görcek insallah sorun yaratmaz

detay şu ödemişte bir adam var bunu o yaptı bana boya gibi fakat cok farklı bir uygulama. ilk önce karbon kaplatacaktım fakat bunun gibi başka bir uygulama gördüm nasıl olur diye denedim sonuç süper oldu. yeni resimler çekeceğim o zaman daha anlaşılır olacak

ben biliyorum bu ustayı işçiliğide cok güzel cok hos olmus arabanızda maliyet nedir

böyle kaplamaları hiç sevmezdim orjinal maun kaplamalar filan, ama bu güzel olmuş ben beğendim

ne kadara mal oldu peki

Ben hatırlıyorum yaklasık rakamları ama aracı ile beraberdı rakam.Sadece orta konsol ıcın 150-200 tl gibi bir rakam söz konusuydu daha ucuz yada daha pahalı yaptırdıysanız bılemıcem ama bahsettıgınız kısıyı bende bılıyorum cıdden muthıs bır ıscılıgı var ve bekırle canlı canlı uygulaması olan bır m3 ü detaylı ınceleme sansımız olmustu.O hava gırıslerındekı karbonların boya oldugunu soyleyebılecek kımse tanımıorum bıldıgınız karbonda muthıstı tek kelıme ile.

walla güzel olmuş

..........

Son düzenleme:
öncelikle güzel olmuş. güle güle kullanın. ben daha önce bir web adresi görmüştüm. bu tarz şeyler vardı. yapışkan flan değil. bildiğiniz boyama ile yapılan şeyler. mesela ahşap kaplama, carbon kaplama. piano black kaplama flan yapıyordu. ve boyama ile yapıldığı için en ince detaylar bile aynı desende oluyordu. biliyorsunuz yapışkan kaplamalar öyle olmuyor.fakat şimdi o adresi bulamıyorum. bende astra h a, benimki enjoy olduğu için göğüsteki ve kapıdaki çıtalar gri, bunları ahşap kaplatçam. eğer böyle bildiğiniz adres varsa lütfen yardımcı olun. veya bu yaptırdığınız abinin bir internet adresi flan varsa verin bir bakalım. irtibata geçelim

Son düzenleme:
Geri