ön konsol uygulamasi piano black

arkadaşlar örnek amaçlı birkaç foto buldum. ama adam kendi aracına kendi yapmış. ahşap boyama tekliklerini flan kullanmış. ben bu teknikleri bilmiyorum. bunu yapabilcek şirket arıyorum.buyrun fotolar
aaaaahzg.jpg
[/url][/IMG]
bbbbe.jpg
[/url][/IMG]

cccco.jpg
[/url][/IMG]

ddddy.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
AHHH BE KARDEŞİM BU FOTOĞRAFLAR COK KÖTÜ BENİM YAPTIRDIĞIM İŞLE ALAKASI YOK.BU MAUN İŞİNİ BENİM ADAMI ARAYIP YAPTIR BAK O ZAMAN ORJİNAL SANIRSIN HATTA DÜŞÜNECEKSİN BU ADAM BU İŞİ NASIL YAPIO DİYE . ADAM AMERİKADA EĞİTİMİNİ ALMIŞ ALIN SİZE ADRES VE TELEFON NUMARASI. CÜNEYT BEY DEN ALDIM DEMEYİ UNUTMAYIN ARKADASIMDIR. WWW.megkaplama.com 0541 505 70 28

Arkadaşlar keşke benim konsolumu yakindan görebilseniz. öyle sedefli boya falan değil benim diyen boya ustasina gösterdim aynisini yaparim diyemedi bakti kaldi

Son düzenleme:
35kes52 arkadasim çokkkkk haklisinnnn kesinlikle boya değillll

WWW.megkaplama.com 0541 505 70 28 CEVDET BİNGÖL 0232 544 87 94

Son düzenleme:
ben zaten özeldende mesaj atmıştım gerçekten çok güzel olmuş bence ama bana 400 çok geldi ya:/

ben sadece astra h lardaki bi ön konsoldaki çıtayı birde kapılardaki çitaları yaptırcam. adresi aldım. kısmetse yarın arayıp bir sorcam. ama izmirdeymiş yeri. bu kötü oldu. eğer parada anlaşırsam kargoyla yolluycam artık

Harıka olmus fıyat fazla gıbı ancak yakıstıktan ve ınsanın ıcıne sındıkten sonra ne onemı var...

Açikçasi zaten bu tip uygulamalar zevk işi siz zevkinizden çok cebinizi düşünürseniz yaptirmazsiniz.ilk başta rakam bana da fazla geldi ama yaptirinca sanki kulağim bile alişti.

cevdet ustayı ev telefonundan 4 kere aradım. 2 sinde meşguldü. diğer 2 aramamda telefona bakmadı:))
şimdi mail atcam

Geri