ön konsol uygulamasi piano black

ben pek beğenmem bu tip uygulamaları çünkü çoğu zaman arabada eğreti durur yakışmaz ama bu çok güzel olmuş ço beğendim fiyata gelince değermi değmezmi noktasında eğer aracınızı satma gibi bir planınız yoksa uzun vadede ve aracınız eskiyse yani konsolda artık çizikler lekeler oluşmuşsa bence değer

ama sorun şu uzun vadedeki sonucu görmek lazım güneşi yedimi o parlak siyah matlaşıcakmı zamanla boya dökülmesi olucakmı.. şimdi yeni güzel görünüyor ama uzun vadede ki neticelere bakmak lazım...

ödemişte olduğu belirtilen arkadaşın (Cevdet Bingöl) ne verilen telefon numarası çalışıyor (vodafonda böyle bir numara yok diyor ) ne de internet sitesi aktif...nasıl ulaşacağız bu arkadaşa...

gayet güzel olmuş bencede ama güneşte inş bişi olmaz diyelim..

istanbul da yapan bır yer yok mu?

http://www.otoderi.com/

arkadaşlar istanbulda böyle bir firma var akrabamız yaptırdı ben işçiliğini yakından gördüm inanılmaz kaliteli.ayrıca konsolu da deri kaplayabiliyor adamlar.fiyatları da çok uygun.Belki piano black işine de girmiş olabilirler ilgilenen arkadaşlar en azından sorsun belki yardımcı olurlar.
Opel kataloğunda yaptıkları arabaları inceleyebilirsiniz orjinalden daha iyi olmuş :)

Geri