ön konsol uygulamasi piano black

Çok süper uygulama arabanın gösterişini arttırıyor resmen...

Meg firmasi neden istanbulda şube açmiyor ben internetten daha önce bakmiştim çok güzel uygulamalari var.

Izmir de bile değil ki ödemiş izmire bağli ama 100 km uzak merkeze adam tek başina iş yapio amerikada eğitim aldiğini söyluyor.hani su discovery kanalinda varya modifiye yapanlar motorlara falan onlarla calişmiş

gerçekten harika bişey olmuş hayırlı olsun kardeşim çok güzel ben izmirde olsam hemen yaptırırım bunu aracıma uzağım ama :(

çok güzel olmuş tamam ama o paraya irmscher konsol getirtirim ingiltere yada almanyadan.

guzel olmus keske kendımız yapabılcegımız bısey olsaydı daha ıyı olurdu sımdı odemıse paraca yollamak fln
Benim arkadaş yapmaya çalıştı boya akıyo :) yanlız fiyat aşırı pahalı :(

valla uygulamalar çok guzel.. ki biliyordum önceden. ankaradada bu uygulamayı yaptırmak isteyen olursa aress kaplamayı bulsun nette vardı sanırım sitesi. derken buldum .

http://www.aress-tr.com/

şimdi aslında yapılması gereken fiyatları yazmak ve toplu olarak biraraya gelip çok daha uygun fiyata bu işlemleri yaptırmak. niye mi ? cunku bu gibi parçalar icin buyuk parçalar harcanabiliyor. toplu bir işlem olursa fiyat çok düşer. hele parçaları kendiniz verirseniz. dahada düşer.

sanki boya gibi duruyor. çekimden galiba.zevkler farklı oluyor..benim tercihim orjinal krom..fakat orjinal piano balck uygulmada olabilir..

Geri