Opc-line logosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Falan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence stickerı zorla sökün, aracınızda kalan süngerimsi yapıştırıcısını da boyacıların araçları boyaya hazırlarken kullandıkları dezenfekte eden ilaçla çıkarmayı deneyin..

Logoyu kredi kartı veya kartvizit benzeri birşey ile arkadan tabiri caizse et doğrar gibi bir ileri bir geri yapa yapa kesin elinde sonunda sökülecektir , kalan artığı ise kolonye sıkıp temizleyebilirsiniz hem boyaya bir zararıda olmaz , ben o şekilde sökmüştüm OPC logosunu (Simetri yapıştıramadığım için söktüm sonra düzgün ve simetri olarak geri yapıştırdım :D )

diğer konuya gelirsek bende OPC Line logosu almıştım 1 adet sonra logonun line kısmını söküp sadece OPC kısmını bırakarak bagaja yapıştırdım , millet gerçek OPC sanmaya başladı birazda rengin verdiği etkiyle tabi :) yani bagaja tavsiye ederim

örnek resimleri benim aracın konusunda bulabilirsin ben bir tane ekleyim buraya

lAEZeZU.jpg

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.. kesinlikle arkaya yapıştırmam gerektiğini anladım. yalnız bir şey daha danışıcam :o şimdi benim "CORSA" logosundan "A" harfi düşmüş.. yani aracın arkasında şuan "CORS" yazıyor.. bi kaç yere baktım ama "A" harfi bizimkilerden çok farklı... bu işin 2 çaresi var.. ya opelgm den 45 tl verip komple "CORSA" Logosunu alıcam.. yada geriye kalan "CORS" harflerinide söküp onunn yerine OPC logosunu yapıştırıcam..? iyi kötü fikirlerinizi bekliyorum..

Arkada çok daha güzel olacaktır
Ne kadara mal ettiniz sinyal çerçevesini ve opc yazısı

Arkada çok daha güzel olacaktır
Ne kadara mal ettiniz sinyal çerçevesini ve opc yazısı

evet arkada güzel olucak ama tek başına OPC logosu nasıl durur=?

internetten sipariş verirseniz 160 tl ye halledebilirsiniz.. ben bayram sonrasını bekleyemediğim için odak dynamicten 180 tl ye aldım.. sağ sol sinyal çercevesi 1 adet OPCLİNE logosu..

gtc olmayan bir acaba gtc, opc olmayan bir araca opc stickeri yapıştırmak bana çok manasız geliyor.Efendim normal bir araca gtc jantı takarsınız, nasıl diyim opc aksesuarı döşersiniz hoş gider ama bence sökün daha iyi.Şahsi fikrimdir....

gtc olmayan bir acaba gtc, opc olmayan bir araca opc stickeri yapıştırmak bana çok manasız geliyor.Efendim normal bir araca gtc jantı takarsınız, nasıl diyim opc aksesuarı döşersiniz hoş gider ama bence sökün daha iyi.Şahsi fikrimdir....

maksat logonun anlamını arabaya yüklemek değil,göze hitap etmesini sağlamak..

onun dışında OPC nin anlamını 10 kişiden 2 tanesi ya bilir ya bilmez;)

maksat logonun anlamını arabaya yüklemek değil,göze hitap etmesini sağlamak..

onun dışında OPC nin anlamını 10 kişiden 2 tanesi ya bilir ya bilmez;)

Kesinlikle... Ama ne güzel olurdu aracınıza opc jantı spoiler ı !? değil mi ? o zaman o sticker yerine otururdu.Aracınız neden OPC değil diyen adamı yargılamayın zaten! neden OPC ye benzetmiyorsuna cevap verin :) güle güle binin efendim :)

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.. kesinlikle arkaya yapıştırmam gerektiğini anladım. yalnız bir şey daha danışıcam :o şimdi benim "CORSA" logosundan "A" harfi düşmüş.. yani aracın arkasında şuan "CORS" yazıyor.. bi kaç yere baktım ama "A" harfi bizimkilerden çok farklı... bu işin 2 çaresi var.. ya opelgm den 45 tl verip komple "CORSA" Logosunu alıcam.. yada geriye kalan "CORS" harflerinide söküp onunn yerine OPC logosunu yapıştırıcam..? iyi kötü fikirlerinizi bekliyorum..

Uygun Harf çok zor bulursun komple değiştir bence

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Geri