Opc-line logosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Falan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuyu fazla uzatmaacağım.. Forumun ne olduğunuda kimseden öğrenecek değilim... Yıllardır forumlarda yer alıyorum bir zamanlar foru mod luğuda yaptım. Eleştiriler saçma sapan olmamalıdır. Uğur'un dediği gibi OPC olmayan arabaya gtc olmayana gtc takmak ne saçma... eleştirirsin bende kendi arabamı zaman zaman eleştiriyorum yada eleştirilere kulak asıyorum. önceden daha fazla sticker vardı arabamda alicanla kazıdık bir çoğunu... DeDe corsa murat kardeşim eleştirirdi beni en çok....
Hiç birimizin arabası performans arabası değil ama performans egzozlar hava filtreleri için herkes tavsiye veriyor... EEEE çünkü araca yararı zararı konuşuluyor. Eleştiriler yönlendirmeler... böyle olmamalı neyse herkese iyi forumlar...

isteyen istediğini istediği şekilde yapıştırır.. tamamen kişisel zevk meselesi.. ayrıca OPC logosunu yapıştırmak OPC ye olan hayranlığın bir göstergeside olabilir.. lakin adam evlidir çoluk çocuk sahibidir veya aracı babasıyla ortak kullanmak zorunda olduğu için OPC tarzı arac alamıyordur.
veya bahsettiğiniz M3 amblemleri içinde durum geçerli rahatsız edici bir şey yok..
ama mesela bazıları vardır çocuk gibi arabasına 7-8 tane saçma sapan sticker yapıştırır ve çevresine bön bön bakarak "stickerler benden sorulur" gibi tavırlar sergiler..
halbuki tam çingen style olmuştur garibim
dip not: sözüm meclicten dışarı ;)

İLKER BEY BU BİRİNCİ ÖRNEK!

KULLANILAN KONUŞMA TARZI ORTADA!

BU DA BENİM ELEŞTİRİM.

gtc olmayan bir acaba gtc, opc olmayan bir araca opc stickeri yapıştırmak bana çok manasız geliyor.Efendim normal bir araca gtc jantı takarsınız, nasıl diyim opc aksesuarı döşersiniz hoş gider ama bence sökün daha iyi.Şahsi fikrimdir....

NE İĞNELEYİCİ SÖZ VAR NE LAF SOKMA VAR NE BİR ŞEY VAR!
SADECE NAÇİNAZE FİKRİMİ SÖYLEDİM.ŞAHSİ FİKRİMDİR DİYE DİLE GETİRDİM. AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA 1 DEN FAZLA KİŞİ BUNU SALDIRI OLARAK ALGILAMIŞ VE GEREKSİZ KELİMELER KULLANMIŞ.

Ayrıca;

Konuyu fazla uzatmaacağım.. Forumun ne olduğunuda kimseden öğrenecek değilim... Yıllardır forumlarda yer alıyorum bir zamanlar foru mod luğuda yaptım. Eleştiriler saçma sapan olmamalıdır. Uğur'un dediği gibi OPC olmayan arabaya gtc olmayana gtc takmak ne saçma... eleştirirsin bende kendi arabamı zaman zaman eleştiriyorum yada eleştirilere kulak asıyorum. önceden daha fazla sticker vardı arabamda alicanla kazıdık bir çoğunu... DeDe corsa murat kardeşim eleştirirdi beni en çok....
Hiç birimizin arabası performans arabası değil ama performans egzozlar hava filtreleri için herkes tavsiye veriyor... EEEE çünkü araca yararı zararı konuşuluyor. Eleştiriler yönlendirmeler... böyle olmamalı neyse herkese iyi forumlar...

kimseye haddime değil bir şey öğretmek hatırlatmak.Genel olarak bir duyuruda bulundum. Rica ediyorum terbiye sınırlanırı aşmayalım.Bu lafımıda üstünüze almamanızı diliyorum.Sizinle yazdıklarımız aynı.Belli insanlardan eleştiri alıp belli bir şeyleri değiştirmeye,farklı görmeye çalışmışız.

Ama gelip bana 33 yaşındaki bir vatandaş 18 yaşındaki gibi laf sokmaya çalışır ise beni istenmeyen bir şekilde beklenmeyen bir lügat ile görebilir.Sabrımı zorlamayınız.Ben laubali değilim.İsrar ile söylüyorum İlker kardeşim.Lafım sana değil herkese.Rica ediyorum haddimizi aşmayalım...

İlker hocam birde şu var;

Aracımın tanıtım konusuna sizde diğer insanlar gibi koltuk kılıfının ve direksiyon kılıfının yakışmadığını söylemişsiniz.Ve ben bu eleştirileri bir saldırı olarak değil bir tavsiye olarak aldım :/ üşenmeyip bir göz atmanızı rica ediyorum.Yapılan bir uygulamaya olumsuz bir yorum atınca neden suçlu yada dalga konusu oluyorum çok merak ettim!?

İlker hocam birde şu var;

Aracımın tanıtım konusuna sizde diğer insanlar gibi koltuk kılıfının ve direksiyon kılıfının yakışmadığını söylemişsiniz.Ve ben bu eleştirileri bir saldırı olarak değil bir tavsiye olarak aldım :/ üşenmeyip bir göz atmanızı rica ediyorum.Yapılan bir uygulamaya olumsuz bir yorum atınca neden suçlu yada dalga konusu oluyorum çok merak ettim!?
Ben kendi aracıma yapılan eleştirilerede hiç bir zaman saldırıda bulunmadım yada ters tepki vermedim...
Ama tutupta şu şu özelliği olmayan araca şunu yapıştırmakta ne komik bilmemde yapmak ne kadar saçma demek ne yapıcı bir eleştiridir benim gözümde de eleştiri değildir. Çok daha farklı teknik anlamda yada görsel anlamda paylaşımlarda bulunabildiğim daha farklı otomobil forum sayfalarınada üyeyim. Buradan kazandığın yüzyüze görüşme şansı elde ettiğim bayramda seyranda iletişim kurabildiğim iyi dostluklar kazandım. Onlar kendilerini biliyorlar... Kimisi zaman içinde forumdan uzaklaştı hatta. BU tarz eleştiri bile olmayan eleştirilerden...
Neyse dediğim gibi ben konuyu üzerime alınmadım ama kimse kimseyide eleştirirken kırıcı yada alaycı bir ifade takınmamalıdır. Kimse mükemmel değil herkes kendi gözüne hoş geleni yapıyor... Kimisinin taktığı sticker bir başkasına kötü gelirken, kimisinin taktığı egzozda bir başkasına kötü gelebilir. Görsellik ayrı bir durumdur...
Burada taktığı egzoz yada filtreden alt devirlerin öldüğünü bilmeden 5-10 beygir aldığını iddaa edenler bile oldu. ben şimdi gidip o insana yok uzay mekiği oldu, araban performan arabası bile değil hava filtresi ve egzo takman ne saşma gibi eleştirisel bir yaklaşımda bulunmam doğru olur mu olmaz...

En güzeli belirli bir süre sadece okumak galiba... Kimseye kırgınlığım yada kişisel alınganlığım yok...

Güzel kardeşim seninle polemiğe girip gereksiz ve anlamsız bir konu için parmaklarımı yormak istemiyorum..
öncelikle burada sorulan sorular,açılan başlıklar zaten eleştirilmek üzere açılır veya sorulur. lakin eleştirirken tavrımıza dikkat etmiyorsak,haddimizi aşıyorsak ve karşı tarafın yaşını gözetmiyorsak gelecek cevaplarada hazır olmalıyız..

O değerli parmaklarinizi yorup yaptığım yoruma bakınız.yaptığım eleştirinin neresinde seviyesizlik var? Siz neden gaza geldiniz ?

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne çok yapıştırdınız ya :)
mutlu ediyorsa sizi yapıştırın anam ya :D tükrükleyin tükrükleyin yapıştırın :D
bende yarın gidip bagaj düğmesinin etrafına chevrolet kuşağı yapıştırıcam :D
ön amblemide iptal edip cadillac yapacağam,ondan sonrada arkaya D-TR-FR-IT stickerları yapacam,sonra bide yazı yazacam,geçmişimi s...in gelecekten bahsetme diye oldu bitti :D:D
relax da yazabilirim...Yapıştırrrrrrr

:)

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
muhabbet boş muhabbet

kim ne yaparsa yapsın beyler boşverin :D

Geri