Opc-line logosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Falan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özellikle bmw grubunda o dımdızlak e36 3.16 lar ve 18 lerde m olmamasına rağmen M decal i yapıştırılır ya birde hamann amg cart curt ama arabada hamann ın bi tane aksesuar ı yoktur ??? vw cile abt yapıştırır abt nin birşeyi yoktur,<<<*2*<<<<<<*2*?q?!!
Ama zevk meselesi diyorum :D

özellikle bmw grubunda o dımdızlak e36 3.16 lar ve 18 lerde m olmamasına rağmen M decal i yapıştırılır ya birde hamann amg cart curt ama arabada hamann ın bi tane aksesuar ı yoktur ??? vw cile abt yapıştırır abt nin birşeyi yoktur,<<<*2*<<<<<<*2*?q?!!

Aynen canerim :D

aynen :D

adam opc stickerini yapıştırıyor mesela opele . ama opc nin hiçbirşeyi yok :D ilginç bir durum :) :D

neyse bende yapıstıracam bu stickerlardan.sizce kac tane alayım ve nereye yapıstırayım?

opc jantım var izninizle yapıstırabilirmiyim :D

İsteyen istediğini yapışıtrabilir arabasına yakıştığı sürece...Orjinal olmasada bayinin yurtiçinde yaptırdığı opclıne style body kıt var aracımda... Rengi beyaz boş kalacağına sağ tarafı opcline logosu mis gibi durdu çokta beğeniyorum... sinyal çerçeveleride geldi mi yeter bana...
Mesala aracımdan söktüğüm OPC egzoz halen takılı olsa takmaya hakkım var mı? OPC logolı orjinaldi...
yada sinyal çerçevelerini takınca hakkım var mı? Bu tarz logoları takmak için neler olması gerekir arabada?

Burada stickerlar ya da kilit ayrıntı olan bu tür aksesuarların sadece has OPC,GTI vs olmasına gerek bence..Çünkü sadece maddesel olarak orada opc bir vectra c, insignia corsa vs yok aynı zamanda opc ruhu var..Yani hem opc nin farkındalığına sahip olup aracında bunu taşıyanlara ama tam anlamıyla opc sahibi olmayanlara ben hak veriyorum..

isteyen istediğini istediği şekilde yapıştırır.. tamamen kişisel zevk meselesi.. ayrıca OPC logosunu yapıştırmak OPC ye olan hayranlığın bir göstergeside olabilir.. lakin adam evlidir çoluk çocuk sahibidir veya aracı babasıyla ortak kullanmak zorunda olduğu için OPC tarzı arac alamıyordur.
veya bahsettiğiniz M3 amblemleri içinde durum geçerli rahatsız edici bir şey yok..
ama mesela bazıları vardır çocuk gibi arabasına 7-8 tane saçma sapan sticker yapıştırır ve çevresine bön bön bakarak "stickerler benden sorulur" gibi tavırlar sergiler..
halbuki tam çingen style olmuştur garibim
dip not: sözüm meclicten dışarı ;)

isteyen istediğini istediği şekilde yapıştırır.. tamamen kişisel zevk meselesi.. ayrıca OPC logosunu yapıştırmak OPC ye olan hayranlığın bir göstergeside olabilir.. lakin adam evlidir çoluk çocuk sahibidir veya aracı babasıyla ortak kullanmak zorunda olduğu için OPC tarzı arac alamıyordur.
veya bahsettiğiniz M3 amblemleri içinde durum geçerli rahatsız edici bir şey yok..
ama mesela bazıları vardır çocuk gibi arabasına 7-8 tane saçma sapan sticker yapıştırır ve çevresine bön bön bakarak "stickerler benden sorulur" gibi tavırlar sergiler..
halbuki tam çingen style olmuştur garibim
dip not: sözüm meclicten dışarı ;)

Sözünüz değil de yaşınızla konuşma tarzınız tamamen bir çelişki içinde sayın forum üyesi.
Bahsettiğiniz sanıyorum benim ki o cümle bana aittir.Neden herkes bu kadar sinirli ? :D herkes ego sorunu yaşıyor?Madem eleştiriyi aldıktan sonra laf sokma yarışmasına giriyor?Konu açıyorsunuz fikir söyleniyor ve hemen karşı saldırı. Gidiniz ve bakınız ki bana cingen style diyenlerden ilki Canerdir.Ben her cevaba gülerek ve anlam vermeye çalışarak eyvallah dedim.Burda tek cümle yazan insanlara bu anlamsız saldırı neden?Ayrıca bu işler zevk meselesi diyorsun ama insanların yapıştırdığı stickerlara "saçma sapan" ifadesinde bulunuyorsun. Hmm, bakın bir ikilem daha...

Lafın bana değilse bile hala israrla söylüyorum;

Eleştiri , fikir , tavsiye veren insanların düşünceleri size ters,yanlış,hatalı ise neden foruma üye oldunuz?

Kocaman OPC yazdırın istiyorsanız arabaya.Eğer bunu paylaşacaksanız eleştiri veya beğenilere açık olun...

dip not: Yarın gidip 16 sticker daha alıcam böyle heidi, süper mario ,'GTC 2.0 twin turbo GSI GTI GT o yeah' fln

İsteyen istediğini yapışıtrabilir arabasına yakıştığı sürece...Orjinal olmasada bayinin yurtiçinde yaptırdığı opclıne style body kıt var aracımda... Rengi beyaz boş kalacağına sağ tarafı opcline logosu mis gibi durdu çokta beğeniyorum... sinyal çerçeveleride geldi mi yeter bana...
Mesala aracımdan söktüğüm OPC egzoz halen takılı olsa takmaya hakkım var mı? OPC logolı orjinaldi...
yada sinyal çerçevelerini takınca hakkım var mı? Bu tarz logoları takmak için neler olması gerekir arabada?

Hiç bir şey olması gerekmiyor.Hatta oyuncak arabaya bile yapıştırabilirsiniz.

Öncelikle ilker arkadaşım;

Forum nedir?

Web forum : İnsanların sanal dünyada bir araya gelerek bilgilerini, tecrübelerini, doğrularını, yanlışlarını, hatalarını, eksiklerini ve aklınıza gelebilecek her konuda topic(konu) ve yorum yazarak paylaştığı yazların bütünüdür. Diğer bir deyişle forum sanal dünyanın sosyalleşmiş siteleridir

Alıntıdır...

Burada insanlar fikirlerini (Kişisel düşüncelerini) paylaşıyorlar. O zaman bundan sonra şöyle yapalım. Apachi style body kit sevenler , xenon aşıkları , teyp manyakları , stickercılar , benciller , deliler fln diye ayıralım herkez birbirini pohpohlasın.İnsanlar sadece fikirlerini beyan ediyorlar. Benim söylediğim her şey yada sizin söylediğiniz her şey doğru olacak diye bir kaide yok.

Örnek verecek olursak;

Diyelim yeni bir üye geldi foruma. Gelen arkadaş sizin uygulamanızı yapmayı planlıyor ve arama motoru yardımı ile bu konuya ulaşıyor.BU ARKADAŞIN TEK GÖRMESİ GEREKEN YAPILAN UYGULAMANIN FOTOĞRAFLARI, NASIL ELDE EDİLDİĞİ VE +/- YORUMLAR.Şimdi ise okuyacağı şey sidik yarıştırma ve akabinde laf sokma.

Lütfen burada sadece fikir beyanında bulunduğumuzu unutmayalım...

Bu yazdıklarım sadece bu konu ile ilgili değil.Forumdaki gördüğüm genel bir problem(Şahsi fikrim)

Herkese iyi forumlar dilerim...

Saygı ve kardeşlik çerçevesinde olduğu sürece evet forumun kelime anlamı bu demek ancak söz konusu burada birşeyi eleştirmekten ziyade karşı tarafı kıran ve inciten sözler kullanmak

Misal vermek gerekirse bir kardeşimizin yaptığı uygulamayı beğenmediniz ona bir şu şekilde cevap yazmak var

+ Bu sticker olayı bence olmamış ancak aracın genel hatları yinede çok iyi

birde şu şekilde yazmak var

+ GTC olmayan arabaya GTC sitckerı yapıştırmış hahaha ne komik

Şimdi aradaki farkı zevk sahibi olan bir insanın çok rahat anlaması lazım

Konu burada arabaya opc , gtc , m3 gibi kıçı kırık bir iki tane sticker yapıştırma olayı değil

Konu sizin düşüncelerinizi aktarırken takınmış olduğunuz hal ve üsluplar

Beğenmeyebilirsiniz , yada siz yapmıyor olabilirsiniz buna elbet herkes saygı duymak zorunda ancak siz karşı tarafı resmen ve açıkça laf sokma bombardımanına tutarsanız oda doğal olarak karşı atağa geçecektir bunuda kimse yadırgamasın

teşekkürler , saygılarımla

Geri