Opc-line logosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Falan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.. kesinlikle arkaya yapıştırmam gerektiğini anladım. yalnız bir şey daha danışıcam :o şimdi benim "CORSA" logosundan "A" harfi düşmüş.. yani aracın arkasında şuan "CORS" yazıyor.. bi kaç yere baktım ama "A" harfi bizimkilerden çok farklı... bu işin 2 çaresi var.. ya opelgm den 45 tl verip komple "CORSA" Logosunu alıcam.. yada geriye kalan "CORS" harflerinide söküp onunn yerine OPC logosunu yapıştırıcam..? iyi kötü fikirlerinizi bekliyorum..

CORS yazısını komple sök OPC yi bırak sadece , 10 numara bir görüntü olur :bir:

CORS yazan kısmın yerine OPC yapıştırma ama benim yapıştırdığım yere yapıştır

gtc olmayan bir acaba gtc, opc olmayan bir araca opc stickeri yapıştırmak bana çok manasız geliyor.Efendim normal bir araca gtc jantı takarsınız, nasıl diyim opc aksesuarı döşersiniz hoş gider ama bence sökün daha iyi.Şahsi fikrimdir....

Bu tür ufak tefek şeyler sizlere komik , abesk gelsede biz araç sahiplerine bir hayli zevk vermektedir , tamam aracımız OPC olmayabilir ancak onlar bizim gözümüzde gerçek bir OPC dir , sonuçta biz onlara basit bir corsa olduğu için değil corsa opc olarak gördüğümüz için değer verip bakmaktayız

Ki arkadaş çok güzel özetlemiş OPC nin ne anlama geldiğini 10 kişiden 2 tanesi ya bilir ya bilmez onlarda abi bu opelin yeni çıkardığı dizel arabası filanmı acaba diye sorarlar emin ol

Ben bile bir opel sahibi olduktan aylar sonra öğrendim OPC nin ne olduğunu . hani bir M3 veya AMG kadar bilinen birşey değil sonuçta

Yani amaç başkalarını kandırmak değil , kendi aracımızı kendi gözümüze güzel göstermek

Saygılarımla

Son düzenleme:
Bu opc line logonun tanesi mi 35 TL ?

CORS yazısını komple sök OPC yi bırak sadece , 10 numara bir görüntü olur :bir:

CORS yazan kısmın yerine OPC yapıştırma ama benim yapıştırdığım yere yapıştır

bilgi paylaşımının faydaları olmuşmu bir bakalım :)
OPC-LİNE logosu söküldü sağ arkaya yapıştırıldı.
fırsattan istifade egzos yuvası 2 cm kesilerek egzos ucu takıldı..
en kısa zamanda arka taraf için yapılacaklar
egzosun üstü(difüzör denilen kısım ) siyah vernikli boya ile boyanacak
park sensörleri araç rengine boyanacak
plakalık iptali yapılacak plaka harfleri asetatlı siyah kalem ile boyanıp çift tarafla bant ile yapştırılacak
plaka beyaz led aydınlatması olucak(tabi birileri düzgün bir led markası söylerse) çünkü 2 tane aldm biri yanmadı biri sönük kaldı..

Ekli dosyalar

• rdf.webp
    rdf.webp
    35.3 KB · Görüntüleme: 32
  • 2013-10-17_16-24-08_858.webp
    2013-10-17_16-24-08_858.webp
    36.9 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Güzel opc sticker arkada olabilir.

bence 2 tane daha alıp sinyallerin altına yapıştırılabilir ama çok para meret ya :D

ayrıca opc arkada güzel durmuş.

bence 2 tane daha alıp sinyallerin altına yapıştırılabilir ama çok para meret ya :D

ayrıca opc arkada güzel durmuş.

yok bilader bi aksesuar için 80-90 lira çok para .. buda bi hevesti :)

15 tl ye 9 adet siyah renkli sadece OPC stickerı çıkarttırabilirim..Isıya ve suya dayanıklı solmaz kaliteli 3M bant üzerine..İlgilenenler var ise iletişime geçebilirler..Ödenecek tutar 15 tl + kargo .. (Yapılan ürünün bedeli fişiyle alıcıya iletilecektir..)
Kendim yaptırdım aracım için..Niyeti olanlar olursa yardımcı olurum..

15 tl ye 9 adet siyah renkli sadece OPC stickerı çıkarttırabilirim..Isıya ve suya dayanıklı solmaz kaliteli 3M bant üzerine..İlgilenenler var ise iletişime geçebilirler..Ödenecek tutar 15 tl + kargo .. (Yapılan ürünün bedeli fişiyle alıcıya iletilecektir..)
Kendim yaptırdım aracım için..Niyeti olanlar olursa yardımcı olurum..

Gec kaldiniz:)

Geri