- Konuyu Başlatan
Söylediklerinize katılmakla beraber triger gergisinin görevini tam yapamaması nedeni ile bu sesi yaptığını öğrendim rusyada ve başka ülkelerde bu sorunla alakalı gergideki yağ basıncının arttırılması ile sorunu giderdiklerini birkaç video ve forum sitesinde okumuştum ustamla konuştum doğruladı sistem üzerindeki tüm parçaları değiştirmiş dahi olsak bu sorun tekrar ediyor yaklaşık 1 haftadır yaptığım araştırma sonucunda avrupada opel bülten yayınlamış sorun olduğunu kabul etmiş ancak türkiyede ne bülten var nede soruna opel sahip çıkmıyor parça işçilik dünya para alıyor servis zaten sorunlu araç tekrar gelecek diye çözüm varsada söylemiyorlar yedek parça satan firmalarda set satmaktan memnun sanayide işçilik yapan ustalarda memnun bence bilinçli olarak bu yapılıyor biz tüketicilere ben ustama güveniyorum bültenden bana bahsetti sorunu çözeceğini ancak senin aracında denemeden kesin birşey söyleyemeyeceğini beyan etti izin istedi bende müsayit olduğum bir zaman aracımı kendisine teslim edeceğim bakalım durum ne olacak