Tersine bir durum olabilir belkide blok benziyor çünkü ben astra trigeri için sökerken baya inceledim ama fiatı uzaktan inceledim. Bahsettiğim uygulamayı ingilterede evinin garajında yapanlar vardı. Bunun yerine orjinele sadık kalınıp gergi basıncını arttırmak bana daha mantıklı geliyor.Çağatay hocam 1.6 motorlar farklı diye biliyorum. Fiat ın 1.6 120 lik zaten. Bizlerde 110 luk ve 136 lık var. Hatta Opel çok eleştiri aldı kendi motorunu kullanmıyor diye sonradan motor atağına kalkarak kendi 1.4T ve kendi 1.6 dizellerini yaptı.
Konuya gelince 1.6 dizellerde gerçekten 40 binde bile zincir değişen var. Opelin soğutma suyunu kronik sorun olarak kabul edip bu olayı etmemesi tamamen maaliyet kaynaklı. Burada mahkeme süreci ile ancak kabul eder diye düşünüyorum..
Emin olmak için biraz araştırdım yurtdışında birbirinin ikizi diye bahsetmişler bizim forumlarda hiç bilgi bulamadım. Fırsat olsada inceleyebilsem keşke
Benim aklıma takılan herhangi ters bir durumda ustanız zararınızı karşılayacak mı?