Katılıyorum araba harbiden güzel araba yol tutuşu gidişi... lakin bazı ufak tefek tasarım hataları ve mekanik sorunları can sıkıyor. Parası neyse yaptırayımla da çözülememesi insanı soğutuyor...Araç kötü bir araç değil ancak bir tasarım hatası var kesinlikle bana kalırsa yedek parça ve işçilikten kazanmak için kimse çözüm üretmiyor sanayideki bir usta bile kafa yorup bunu neden yapabileceği ile alakalı çalışma araştırma yapıyor opel yapmıyor ilginç olan tarafı burası
Dediğiniz doğru ancak usta garanti diye birşey veremem ancak işlemi yaptıktan sonra olmazsa yaptığım işlemi eski düzene getirme imkanım var triger değişimindeki gibi komple motoru indirmeme gerek yok diyor işçilik istemeyeceğim benimde amacım bu sorunu çözmek ve bu işten para kazanmak ancak bunu denemeden anlayamam diyor hatta birine daha söylemiş kabul etmiş pazartesi önce o araçta işlem yapılacak 18 yıldır kendisini tanıyorum esnaflık anlamında bir yanlışını görmedim bu güne kadar tüm araçlarımı kendisine emanet ettim hayal kırıklığı yaşamadım