Opel almak istiyorum fakat çok tedirginim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adama konuyu actıgına pisman ettirdiniz walla ne kadar gereksiz seyleri tartisiyosunuz arkadaslar yapmayin boyle...

yapacak bişey yok tutupta opel fan club TÜRKİYE de böyle birşey söylenirse olacagı bu...
her fırsatta böyle bir sitede böyle dostluk içerikli bir sitede opeli opellerimizi kötüleyen bir kişiye karşı nasıl durmam gerekiyor biri bana söylesin.Hayır düşman olabilir fakat cok gereksiz boş konusuyor boş smileyler filan gereksiz şeyler ama anlatamadık.zaten admine mesaj attım gelince inceler gerekli şeyler yapılır umarım...

Keyifli forumlar...

:D hocam süpersin yaaw:alkis: bmw we merso dan sonra en iyisi opel yanii...:kop: :alkis: :good:

arkadasımız yuksek fıyatlara full donanım ve guvenlık sunan markaların cok pahalı oldugunu ve uygun fıyata ıyı donanım ve guvenlık sunan bı marka olarak opelı tercıh ettıgınden bahsedıo bunda anlasılmayacak gulunecek veya bı ton smıle kullanılacak bısey goremıorum burda opelın sıralamasını tartısmıo kımse herseyı yazmak sart degıl yanı su su markadan sonra opel gelır dıe bıseye konusmak gereksız bıraz pıyasa bılgısı olan bı ınsan bmw mercedesten sonra audı volvo vw ne bılıyım daha pek cok marka sayılabılecegını guvenlık ve kalıte anlamında bılır dıe dusunuorum...

herkes farklı bilgi,düşünce ve fikirlere sahip olabilir bu forumun amaçlarından biride soruyu soran arkadaşımızın yaptığı gibi fikir alışverişi yaparak en doğru sonuca ulaşmaya çalışmaktır,farklı düşünceleri olan arkadaşlarda bu düşüncelerini forum kuralları dahilinde uygun olan bir üslupla elbette dile getirebilirler,bizler burada dostça faydalı paylaşımlarda bulunmak, ayrıca hemen hemen hepimiz OPEL araçlarımızı iyisiyle kötüsüyle severek ve zevkle kullandığımız için bulunuyoruz,eğer OPEL aracınızdan bu kadar şikayetçiyseniz ve severek kullanmıyorsanız satar kurtulursunuz(tabi varsa),ha eğer böyle bir aracınız yoksa burada iyiniyetle birbirleriyle yardımlaşan insanlara saygısızlık yapmaya ve huzurlarını kaçırmaya hiç hakkınız yok,bu forumdan alabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz tecrübeniz, bilginiz yoksa neden bu forumda olduğunuzuda merak ediyorum doğrusu...herkese keyifli forumlar ve iyi haftasonları diliyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
opel cilerin gerçekleri anlamsı için uğraşıyorum..

Bu foruma üye olanlar Opel sahibi olsun veya olmasın Opel sempatizanıdır ve bilinçli kullanıcılardır. Herhalde hiç birimiz araba alırken körü körüne almıyoruz. Markaları kıyaslayıp karar veriyoruz. Bu durumda herkes Opel veya başka bir marka aracı alırken artılarını ve eksilerini bilerek alıyor. Dolayısıyla Opel hakkında gerçekleri anlatma gibi bir misyon üstlenmene gerek yok!
Birçok kez Opel sahibi oldum ancak bu sitenin yöneticisi olduğum halde aracım Opel değil ama Opel' i yerden yere vurmuyorum kendi kullandığım aracı üstün göstererek.
Sürekli gereksiz yere polemik yaratarak konu bütünlüğünü bozuyorsun. Opel ile ilgili bir şikayetin varsa bunu Opel Türkiye ile paylaşabilirsin.

Davranışlarına ve mesajlarına özen göstermeni ve smiley kullanımında daha dikkatli olmanı rica ediyorum.

09- ................Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılarak mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

Not: Konu amacından çıktığı için gereksiz mesajlar silinmiştir.

hi cazz kardeşim bende daha yeni 99 model vectra gt aldım çok güzel bi araba al bin biraz fazla bağırır ama çok rahat 230 km/h vurursun konfor desen yerinde kesinlikle tavsiye ederim

hi cazz kardeşim bende daha yeni 99 model vectra gt aldım çok güzel bi araba al bin biraz fazla bağırır ama çok rahat 230 km/h vurursun konfor desen yerinde kesinlikle tavsiye ederim

Bilgin için çok teşekkür ederim kardeş ama dediğim gibi alacağım araba çok temiz olması lazım. olmazsa bedava verseler almam.

Bilgin için çok teşekkür ederim kardeş ama dediğim gibi alacağım araba çok temiz olması lazım. olmazsa bedava verseler almam.

Vectra B GT yi 100.000 km nin altında bulman çok zor sağıyla soluyla az oynanmış bi tane bulman lazım bence

sağlam araba kardeş umarım istediğin tarzda bulursun hatta şimdi tüm konuyu okudum ve üzüldüm bunu OPELİM net ailesine yakışır şekilde aile fertlerine yardım manasında söylüyorum olurda buralarda rastlarsam temizine sana haber veririm dostum...Amacım ailemize yardımcı olmak...

Geri