Opel almak istiyorum fakat çok tedirginim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkes farklı bilgi,düşünce ve fikirlere sahip olabilir bu forumun amaçlarından biride soruyu soran arkadaşımızın yaptığı gibi fikir alışverişi yaparak en doğru sonuca ulaşmaya çalışmaktır,farklı düşünceleri olan arkadaşlarda bu düşüncelerini forum kuralları dahilinde uygun olan bir üslupla elbette dile getirebilirler,bizler burada dostça faydalı paylaşımlarda bulunmak, ayrıca hemen hemen hepimiz OPEL araçlarımızı iyisiyle kötüsüyle severek ve zevkle kullandığımız için bulunuyoruz,eğer OPEL aracınızdan bu kadar şikayetçiyseniz ve severek kullanmıyorsanız satar kurtulursunuz(tabi varsa),ha eğer böyle bir aracınız yoksa burada iyiniyetle birbirleriyle yardımlaşan insanlara saygısızlık yapmaya ve huzurlarını kaçırmaya hiç hakkınız yok,bu forumdan alabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz tecrübeniz, bilginiz yoksa neden bu forumda olduğunuzuda merak ediyorum doğrusu...herkese keyifli forumlar ve iyi haftasonları diliyorum...
Budur!:good:

sağlam araba kardeş umarım istediğin tarzda bulursun hatta şimdi tüm konuyu okudum ve üzüldüm bunu OPELİM net ailesine yakışır şekilde aile fertlerine yardım manasında söylüyorum olurda buralarda rastlarsam temizine sana haber veririm dostum...Amacım ailemize yardımcı olmak...

Sağol kardeşim. Gerçekten bu tür forumların bazı aksaklıklar dışında amaçlarına gayet güzel ulaştıklarının farkındayım. Tabi bu tür aksaklıklar her zaman her yerde olacaktır. İyi veya kötü yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Umarım burda daha çok güzel vakitler geçireceğiz. En azından ben böyle düşünüyorum.

Herkese kolay gelsin....

ben opel astra bertone tavsıye ederım sana tek kapı spor araba sevıyomusun bılmıorum ama...astra 1.6 da tavsıye edebılırım..corsa c tavsıye etmem,dıreksıyon kutusu problemı var...

ben opel astra bertone tavsıye ederım sana tek kapı spor araba sevıyomusun bılmıorum ama...astra 1.6 da tavsıye edebılırım..corsa c tavsıye etmem,dıreksıyon kutusu problemı var...

Bertone'de çok güzel araç ama ben onu GT2den daha rahat bulabileceğimi sanmıyorum. Ayrıyeten fiyatları hakkındada çok bilgi sahibi değilim. Corsa C'ye gelince bu aracı kullanan arkadaşlarım araçlarından gayet memnun yani o direksiyon kutusu problemi benim arkadaşlarda hiç çıkmamış. Ama benim corsa c gibi bi düşüncem yok şimdilik. Aslında durum şundan ibaret biz passatı babamla beraber kullanıyoruz. Ama o bana yeni araç almak istiyor bende öğrenciyim GT aşırı hoşuma gidiyor ama bunun yanında benzin konusunda başımı çok ağrıtabilir diye düşünüyorum. Aklımdaki diğer bir araba ise Yeni Corsa C'mon bu araçta çok hoşuma gidiyor 1.3 CDTI gayet ekonomik bir tercih olabilir düşüncesindeyim.

bence opel gerek yol tutuşu olsun gerek konfor ve en güzel yönüde carizması tasarımı ii biliyolar yani opel alınacak ve kullanılacak araba ama servisis kötü ve abuk subuk baş ağrıtan arızalarıda olmasa

Sattığımız Vectra'yı 2004 yılına kadar Antalya Hedef otomotiv servislerinde bakıma soktuk. Ve servisten fiyatlar haricinde memnunduk. Garantisi dolmuş aracımızın. FAbrika hatası olan tampon boya atmasını bile garantiye sokmuşlardı. Tabi 3 yıl içerisinde servis içi nasıl değişiklikler oldu bilemem. İnşallah hala aynıdır.

Abi nabıl bi site nasıl şikayetler be. Adam hy patlamadı diyor. emniyet kemeri takmazsan patlamaz ki. salak salak şikayetler neymiş kızına siper olmuş kadın. çocuk neden ön koytikta ve emniyet kemeri takmıyor ? Herkez el kitabından bahsetmiş. Şeklinebakıp nasıl patladığını okumuş geçmişler. Altta not olarak yazan şeyleri okuma nezaketinde bulunmamışlar. El kitabı derki 1) aracınızın hy.ları alçak hızlarda sabit bir engele çarparsa, 2) yüksek hızda ise hem sabit hem yumuşak engellere çarparsa patlar yazıyor. ALTINDA İSE: Hava yastıkları ve Emniyet kemerleri birbirleri ile komplike olarak ( emniyet kemeri alt sensörleri, üst gergi sensörleri) çalışır diyor. Sen emniyet kemeri takmazsan araç senin çarpışmanda hy nin açılıpaçılmayacağına nasıl karar vercek. (( HMMMMM bakiim açsammı açmasammı )) arkadaşlar ben bu güne kadar kaza yapmış çok vecta görmedim ama gördüklerimin hepsinin de hy leri açıktı. valla ben arabama gönül rahatlığıyla biniyorum.

Konu Alman teknoloji olunca dogal olarak Opel olunca bende rahatlıkla biniyorum walla..

abi bu araba sade alman teknolojisi değil. Bu araba General Motors 3 farklı adı var opel, wolwoks, chevrolet, Aslı amerika,ingiliz,alman ortak gibibişey adamlar yapmış. vectranın 120 km hızla 15 metrede durduğunu gözlerimle gördüm. daha başka arabaya binermiyim yav.

acıkcası butcem daha ii olsa baska arabaya binerim yalan yok :D ama yine Almandan sasmam..

Geri