Opel Alman Arabası ??

Alman arabası ama Belçika'da üretilmiyor mu?
opel belçikada ispanyada almanyada ingilterede türkiyede bi çok ülkede üretilmiş olması demek alman arabası demek manasına gelmez
gm alman amerikan ortak yapımı olsa bile opel markası almanlara aittir ADAM OPEL

yeni astrada polonyada mı üretliyodu ne:D

yav arkadaşlar üretim yeri nolursa olsun ben aracımı seviyorum isterse çin de üretilsin (lafın gelişi ha :) ) ben OPEL e binerim...

o zaman sözümü geri aldım tabi senelerin Alman arabası altı üstü GM olan bi firmayla ortak üretiyo die amerikan olcak diil ya zaten aracımda Alman yazıları varoldukça aracıma ALMAN arabası derim ben:good:

Saçma OPEL Alman malı ona bakılırsa İzmir-Torbalıdada üretilio o zaman OPEL türk malımı oluo ALLAH KORUSUN :D:D:D Made İn GERMANY...

Saçma OPEL Alman malı ona bakılırsa İzmir-Torbalıdada üretilio o zaman OPEL türk malımı oluo ALLAH KORUSUN :D:D:D Made İn GERMANY...
:good: :good: :good:
Aynen OPEL Alman malıdır olay bitmiştir:D
dediğin gibi İzmir-Torbalıda yedek parça üretiliyomu peki:confused: sormamın sebebi debriyaj balatası ambalajında İzmir Torbalı yazıyodu acaba benmi yanlış gördüm die şaşırdıydım yaa acaba nasıl oluyo?

Arabanın nerede üretildiğinin hiçbir önemi yok.Birçok marka farklı ülkelerde üretim yapıyor.Bu tamamen ayrı bir konudur...
Bu arada opel'in pek çok parçası GM etiketlidir ama alman markasıdır, alman malıdır

opel almandır alman kalcak opeli ve almanları veviyoruz :)

nolursa olsun benim arabam alamnayda üretiliyo ya alman işte :D :D yazıyor kapının altında made in germany :)

Geri