Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar opel alman,amerikan falan diyorsunuz, iyide, yol bilgisayarında kullanıcı bilgileri almanca....
buda alman üretimi anlamına gelmiyormu....kalın sağlıcakla....
arkadaşlar opel alman,amerikan falan diyorsunuz, iyide, yol bilgisayarında kullanıcı bilgileri almanca....
buda alman üretimi anlamına gelmiyormu....kalın sağlıcakla....
Tabi canım öle tabiki ona bakarsanız bütün opelin broşürlerinde Alman Federal Cumhuriyetini yazıyo eğer bi elinizde broşür varsa arkasını çevirip okuyun göreceksiniz geçen hafta servisten yeni astra sedanın broşürünü aldım arkasında bu ibare geçiyordu
Tabi canım öle tabiki ona bakarsanız bütün opelin broşürlerinde Alman Federal Cumhuriyetini yazıyo eğer bi elinizde broşür varsa arkasını çevirip okuyun göreceksiniz geçen hafta servisten yeni astra sedanın broşürünü aldım arkasında bu ibare geçiyordu
arkadaşım alay etmene gerek yok, ben sadece yol bilgisayarında yani bilgisayar ekranında verilen bilgilelerin ALMANCA olduğunu belirttim, bu size neyi ifade eder, bazı araçlarda da bu bilgiler TÜRKÇE, bu konuda cevap verirseniz menmun olurum....:banned:
arkadaşım alay etmene gerek yok, ben sadece yol bilgisayarında yani bilgisayar ekranında verilen bilgilelerin ALMANCA olduğunu belirttim, bu size neyi ifade eder, bazı araçlarda da bu bilgiler TÜRKÇE, bu konuda cevap verirseniz menmun olurum....:banned:
Yok mustafa abi ne alay etmesi dikkat ettiysen önceki yazılarımı okursan asıl kendimle çeliştiğimi gördüm senle alakalı bişey diil yani ayrıyeten sanle aynı cephedeyiz ikimizde alman olduğunu savunuyoruz senle ben nie alay ediyim asıl ben kendimle alay ediyom elimde broşür var eringeçliğim yüzünden alıp bi okumadım okusaydım alman mı merikanmı olduğunu öğrenirdim walla yol bilgisayarlı bi aracım olmadığı için nasıl bişey olduğunu bilmiyorum üstadım sen daha ii bilirsin